GTA 4 yerel dosyaları nereden bulunur?

Xwozzy

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunum Steam'dan orijinal aldım, en son Türkçe yama oyunumu bozmuştu o yüzden bir türlü yapamadım. Steam'dan dosya doğrulama yaptım olmadı. Kaç gündür uğraşıyorum biri bana orijinal modsuz GTA 4 yerel dosyaları atabilir mi?

GTA 4>Sağ Tık>Yönet>Yerel Dosyalara Göz At olmuyor mu?
Hocam oluyor ama oyun dosyalarının içinde bir dosya var sanki bulamadığım. Oyunumu bozuyor o dosya yüksek ihtimalle mod kurulumudur. Çünkü dün ingilizce oynadığımda bir sorun yoktu, bugün Tükçe yama yaptım oyun tekrar bozuldu. Nasıl düzelteceğim?

Hocam oluyor ama oyun dosyalarının içinde bir dosya var sanki bulamadığım. Oyunumu bozuyor o dosya yüksek ihtimalle mod kurulumudur. Çünkü dün ingilizce oynadığımda bir sorun yoktu, bugün Tükçe yama yaptım oyun tekrar bozuldu. Nasıl düzelteceğim?
Türkçe Yamayı kurarken izlediğin videonun dosyalarını bul. Oradan tek tek dosyaları sil ardından doğrula farklı oyunda bende düzelmişti

Türkçe Yamayı kurarken izlediğin videonun dosyalarını bul. Oradan tek tek dosyaları sil ardından doğrula farklı oyunda bende düzelmişti

Sabah aynısını denedim olmadı tekrar deniyorum olursa yazarım.

Hocam denedim olmadı... Nasıl yapacağım? Bir türlü olmuyor, kimse yardım etmiyor.

Hocam yardımcı olamayacak mısınız? Bir türlü yapamıyorum ki zaten. Ben dünyanın değil evrenin en yalnız insanıyım :(...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı