theonlyreduxx Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 70 Çözümler 1 12 Ağustos 2022 #1 Ben dün GTA 4'ü downgrade edip birkaç tane mod yükledim ve oyunda araçla gezerken böyle bir şey fark ettim. Sebebi nedir? Ayrıca içinden de geçilebiliyor. Hiçbir ek yapı modu vesayire yüklemedim bu arada.
Ben dün GTA 4'ü downgrade edip birkaç tane mod yükledim ve oyunda araçla gezerken böyle bir şey fark ettim. Sebebi nedir? Ayrıca içinden de geçilebiliyor. Hiçbir ek yapı modu vesayire yüklemedim bu arada.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.928 Çözümler 245 12 Ağustos 2022 #2 theonlyreduxx dedi: Ben dün GTA 4'ü downgrade edip birkaç tane mod yükledim ve oyunda araçla gezerken böyle bir şey fark ettim. Sebebi nedir? Eki Görüntüle 1483085 Ayrıca içinden de geçilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Moddan olabilir. Artı 0 Eksi
theonlyreduxx dedi: Ben dün GTA 4'ü downgrade edip birkaç tane mod yükledim ve oyunda araçla gezerken böyle bir şey fark ettim. Sebebi nedir? Eki Görüntüle 1483085 Ayrıca içinden de geçilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Moddan olabilir.
arif0 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 1.064 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #3 İçinden geçilebiliyorsa yapımcılar yapmış ve kullanmamış olabilir ya da indirdiğin moddan gelmiş olabilir. Artı 0 Eksi
İçinden geçilebiliyorsa yapımcılar yapmış ve kullanmamış olabilir ya da indirdiğin moddan gelmiş olabilir.
KS KS theonlyreduxx Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 70 Çözümler 1 12 Ağustos 2022 #4 Evet ben de öyle düşündüm modlardan olabilir diye. Yeni bir şey daha öğrendim ortasına gidince yok oluyor o yapı. Artı 0 Eksi
Evet ben de öyle düşündüm modlardan olabilir diye. Yeni bir şey daha öğrendim ortasına gidince yok oluyor o yapı.