GTA 4'ü oynayın

Çok ilginç bir oyun. Yıllar önce 2 GB RAM'li, Intel Duo'lu dandik bilgisayarımda 1-2 ayar düşürüp yağ gibi oynatırdım. Şimdi GTA 5 açan bir sistemim var, 8 GB DDR4 RAM'im var, ekran kartı yine orta halli bir şey, işlemci i5 ama GTA 4 açılmıyor. Normalde bu donanımla Max ayarlarda rahatça oynamam lazım ama oyuna giriyorum 5-8 FPS. Bir ton ayarla oynadım, YT'den optimizasyon vidoeları izledim yok bir türlü olmadı, sinirlenip sildim. Zaten GTA 5'den sonra bunu oynamak zor gelecekti ama GTA 5 laptopu çok ısıtıyordu, fan sesinden oyundan bir şey anlamıyordum, idare etsin diye GTA 4 yükleyeyim dedim bin pişman etti. O oyun sıkıntılı, basit PC'lerde sorun çıkarmıyor, biraz daha iyi sistemlerde optimizasyon sorunları veriyor, 4 GB ekran kartını 100 MB olarak görüyor.

Hocam ben denemiştim dondu oyun.

Sistem özelliklerine baktım şimdi, eski sisteminize benzer bir gereksinimi var. Galiba oyun tam gereksinimine uygun bir sistem istiyor

Yok kanki, Rockstar oyunları yeni grafiklere geçse bile oynanış aynı olduğu için her daim sıkıcı. Hiç bir oyunu keyifli değil.

Rockstar'ın bilgisayar portları tüm genellemenin tersini doğru çıkarıyor. Eski Windows sürümlerinde özellikle XP'de iyi çalışıyor oyun. Keza oyunun son sürümü değil de son sürümden 1-2 sürüm öncesi daha iyi çalışıyor, hatta korsan versiyon çok daha iyi çalışıyor. Ek olarak eski donanımları sevme huyu var bu oyunların.

Sistem özelliklerine baktım şimdi, eski sisteminize benzer bir gereksinimi var. Galiba oyun tam gereksinimine uygun bir sistem istiyor

Of be, sistemim çok iyi, bu oyunun içinden geçeceğim diyorsun, karşına 5 FPS çıkıyor, hakkını verelim iyi bozuyor adamı

Steam üzerinden satın almıştım, 144Hz monitör Sapphire RX 5700 XT Nitro+ Ekran kartı, Ryzen 5 3600 İşlemci, 16 GB RAM ve Samsung Evo SSD kurulu idi. Oyun aşırı derecede takılıyor ve stabil değildi. En düşük ayarlara aldım yine aynı, En yükseğe aldım yine aynıydı. Bu sistem ile GTA 5 ultra ayarlarda rahatlıkla oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…