Evet.Ne demek gerekiyordu efsane mi![]()
Evet.Ne demek gerekiyordu efsane mi![]()
Herkese iyi akşamlar;
E7500 işlemcili DDR2 sisteme sahip bir kullanıcı olarak bu kadarını tahmin etmiyordum açıkçası. Gerçi gençler kadar bu konuda bilgi sahibi değilim ama sistemimin bu oyunu açamayacağını düşünüyordum. Bu sistemde orta ayarlarda ETS 2 oynuyordum.
Ancak GTA IV gerçekten bambaşka bir deneyim ve heyecan sunuyor. Gerek grafik optimizasyonunun mükemmeliği gerek oyunun konusu ve ilerleyişi; oyunlara bakış açımı değiştirdi diyebilirim.
Önceden stres atma amaçlı bilgisayarın başına oturup maksimum 30 dakika ETS 2 oynarken; bugün bilgisayarın başından kalkmadım diyebilirim.
O yüzden sistem özelliklerim düşük diyerek oyunlardan uzak durmayın. Şansınızı mutlaka deneyin.
Herkese iyi akşamlar;
E7500 işlemcili DDR2 sisteme sahip bir kullanıcı olarak bu kadarını tahmin etmiyordum açıkçası. Gerçi gençler kadar bu konuda bilgi sahibi değilim ama sistemimin bu oyunu açamayacağını düşünüyordum. Bu sistemde orta ayarlarda ETS 2 oynuyordum.
Ancak GTA IV gerçekten bambaşka bir deneyim ve heyecan sunuyor. Gerek grafik optimizasyonunun mükemmeliği gerek oyunun konusu ve ilerleyişi; oyunlara bakış açımı değiştirdi diyebilirim.
Önceden stres atma amaçlı bilgisayarın başına oturup maksimum 30 dakika ETS 2 oynarken; bugün bilgisayarın başından kalkmadım diyebilirim.
O yüzden sistem özelliklerim düşük diyerek oyunlardan uzak durmayın. Şansınızı mutlaka deneyin.
Çok ilginç bir oyun. Yıllar önce 2 GB RAM'li, Intel Duo'lu dandik bilgisayarımda 1-2 ayar düşürüp yağ gibi oynatırdım. Şimdi GTA 5 açan bir sistemim var, 8 GB DDR4 RAM'im var, ekran kartı yine orta halli bir şey, işlemci i5 ama GTA 4 açılmıyor. Normalde bu donanımla Max ayarlarda rahatça oynamam lazım ama oyuna giriyorum 5-8 FPS. Bir ton ayarla oynadım, YT'den optimizasyon vidoeları izledim yok bir türlü olmadı, sinirlenip sildim. Zaten GTA 5'den sonra bunu oynamak zor gelecekti ama GTA 5 laptopu çok ısıtıyordu, fan sesinden oyundan bir şey anlamıyordum, idare etsin diye GTA 4 yükleyeyim dedim bin pişman etti. O oyun sıkıntılı, basit PC'lerde sorun çıkarmıyor, biraz daha iyi sistemlerde optimizasyon sorunları veriyor, 4 GB ekran kartını 100 MB olarak görüyor.
Sistem özelliklerine baktım şimdi, eski sisteminize benzer bir gereksinimi var. Galiba oyun tam gereksinimine uygun bir sistem istiyor![]()
Öyle hocam. 1650 ile en yüksekte oynayamıyorum 13 yıllık oyunu.Of be, sistemim çok iyi, bu oyunun içinden geçeceğim diyorsun, karşına 5 FPS çıkıyor, hakkını verelim iyi bozuyor adamı![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.