GTA 4'ü oynayın

Hocam Half-Life'yi çok övüyorlar ben de oynamayı düşünüyorum ama grafiklerinden dolayı pek oynayasım gelmiyor. Bu oyunun grafik modu falan yok mudur?

Ohoo oyun tarihi boyunca Half-Life oynundan daha fazla modu bulunan oyun yoktur. Half-Life 1 oynunun modlu grafik hali Black Mesa oynu. Ki Half-Life 2 oyunları CS:GO kalitesinde. Açıkçası Black Mesa oynunda diğer Half-Life oyunlarında olması lazım. Blue Shift opposing Force olması lazım yani.

Açıkçası Half-Life oynundan daha modu çok oyun bulamazsın desem yeridir. Bayağı övdüm sanki. Neyse sponsorluk yok merak etmeyin.

GTA 4 çok iyi oyundur, benim için tek sıkıntı aralıksız uzun süre oynayınca oyun sıkıyor yavaş geliyor artık ama kapatıp 2 3 saat sonra girince olmuyor. Herkes oynamalı bence.

2009 da PS3 ile birlikte aldığım ve oyun dünyasına girdiğim ilk oyun GTA 4 dür. Çocukluğum bu oyun ile geçti. Babamdan az azar yemedim özellikle GTA 4 EFLC serisini de oynamayı unutmayın.

GTA 4 güzel bir oyun ama eski duruyor GTA 5 oynadıktan sonra sarmıyor ama GTA 5 oynamadıysanız kaliteli ve eğlenceli gelecektir.

GTA IV bana sistem toplattıran oyundur çocukluğum da bu oyunu oynamanın hayali kurarak büyüdüm çünkü bilgisayarım adam akıllı hiç bir oyunu kaldırmıyordu, ilk sistemimi toplayıp bu oyunu açtığım da o gelen göz yaşı mutluluk çok başkaydı benim için.

60 FPS mükemmel oynuyorum.
Not: Modsuz bende bir şekilde optimize bir şekilde 60 FPS çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…