Çözüldü GTA 4'ün görüş mesafesi dosyası nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 7

MustaFA 07

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4GB
İşlemci
İntel İ5 650M
İyi akşamlar laptop GTA 4'ü kaldırmadığı için potato mod kurdum. FPS yükseldi ama görüş mesafesi neredeyse kalmadı. 3 tane ayar seçeneği var Low, lower, lowest olarak. Low'un görüş mesafesi normal ama kasıyor. Bende lowest yaptım. Bunların içindeki dosyalardan hangisi görüş mesafesini ayarlar? Ona göre dosyayı değiştireceğim. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Burada mod klasörü sayfası var;

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Grand Theft Auto IV/ GTA 4/ PC/Data. Burada olacak görüş mesafesi klasörü.

Dediğin dosyalardan; istediğinin içindeki 2 klasörü oyunun dosyasına at. Dosyaları değiştir de. Bu işe yarayacaktır. Ama tavsiyem attığım videodaki gibi yapman.

Şu videoda direk senin istediklerini de yapıyor, anlatıyor. Buradan yardım alabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Grand Theft Auto IV/ GTA 4/ PC/Data. Burada olacak görüş mesafesi klasörü.

Dediğin dosyalardan; istediğinin içindeki 2 klasörü oyunun dosyasına at. Dosyaları değiştir de. Bu işe yarayacaktır. Ama tavsiyem attığım videodaki gibi yapman.

Şu videoda direk senin istediklerini de yapıyor, anlatıyor. Buradan yardım alabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı