GTA 5 %0 GPU kullanıyor

Dosya Ekleri

• GTA5_2021_01_12_19_53_36_959.jpg
    GTA5_2021_01_12_19_53_36_959.jpg
    521,2 KB · Görüntüleme: 45
Aynı sorun bende de var. XMP kaynaklıymış. XMP açınca kullanım %100'e geliyor, kapatınca %0 oluyor. XMP kaynaklı sorun yaşadığım için maalesef açamıyorum. FPS bir tık fark ediyor ama evet.

Ben görev yöneticisinden bakıyordum, görünmüyordu. MSI Afterburner ile bakınca göründü.

Selam benim de soyle bir sikintim var.
Oyunda dusuk orta ayarda %100GPU kullanmiyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

işlemcimi yetersiz ekran kartina.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

işlemcimi yetersiz ekran kartina.

İşlemciniz ekran kartına yetmiyorsa ekran kartına güç bindirmek için grafik ayarlarını arttırmayı deneyin.

@Dovahkiin1 2 seçenek aklıma geliyor;
- Verileri gösteren program yanlış gösteriyor olabilir.
- Dahili grafik birimi devrede oluyor olabilir.
@Turksancagı %100 GPU kullanması için sebep yok, sen ekran kartını darboğaza sokacak bir oyun üstünde denersen tam sonuca varabilirsin.

İşlemciniz ekran kartına yetmiyorsa ekran kartına güç bindirmek için grafik ayarlarını arttırmayı deneyin.

Yetmiyor mu bende onu soruyorum.

İşlemcimi yetersiz ekran kartina.

İşlemci Xeon E3 1240 V2 ekran kart ASUS TUF OC 1650S.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı