Çözüldü GTA 5 0xc0000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enesk060

Femtopat
Daha fazla  
C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll bunu silin.

Sonra aşağıdakileri indirip kurun. İndirme esnasında ''microsoft.com şunu yapmak istiyor: Birden çok dosya indirme" uyarısı çıkarsa izin verin.

Aynı sorun bende de var. Yardımcı olabilir misin acaba? Raporu link olarak bıraktım, teşekkür ederim şimdiden. Logfile

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@enesk060

C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll
C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll bunları silin, sonra aşağıda verdiğim paketi indirip kurun.
(Bu konumlarda bu DLL dosyaları zaten yoksa bir şey silmeden direkt kuruluma geçin.)

İndirme esnasında ''microsoft.com şunu yapmak istiyor: birden çok dosya indirme'' uyarısı çıkarsa izin verin.
@enesk060

C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll bunları silin, sonra aşağıda verdiğim paketi indirip kurun.
(Bu konumlarda bu DLL dosyaları zaten yoksa bir şey silmeden direkt kuruluma geçin.)

İndirme esnasında ''microsoft.com şunu yapmak istiyor: birden çok dosya indirme'' uyarısı çıkarsa izin verin.

Çözüm
@enesk060

İndirme esnasında ''microsoft.com şunu yapmak istiyor: Birden çok dosya indirme" uyarısı çıkarsa izin verin.

Hocam dediğiniz şeyleri uyguladım ama aynı hatayı veriyor

Hocam dediğiniz şeyleri uyguladım ama aynı hatayı veriyor.

Raporunuzda gözüken başka bir hata yok. Hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe indirip kurdunuz mu? Buna eminseniz yeni rapor oluşturup paylaşabilirsiniz. Tüm hatalar tek raporda gözükmeyebiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı