Çözüldü GTA 5"0xc000007b" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Merhaba, Epic Games'den GTA 5 oynamaya çalıştığım zaman bu hatayı alıyorum. Technopat'in videosunda buraya atmam söylendi. Lütfen log kayıtlarıma bakarak neyi silip, neyi yüklemem gerektiğini söyler misiniz?

Windows güncellemesi bulunmamakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Silin: C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll ve C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll

Kurun:
Tabii ki yapabilirsiniz ancak şu an oyuna giriyorum. Hata verirse biraz geç cevap verebilirim.
Hocam bir sorun yok gibiydi ama sonradan farkettim ki oyundan ses gelmiyor. Acaba bir dosya vs mi eksik ? Ses karıştırıcısında ses full gözüküyor. Oyunda da full. Spotify'a girip şarkı açınca ses geliyor. Ama burada gelmiyor. Nedeni ne olabilir ? Müsait olduğunuz zamanda yardımcı olabilir misiniz ?

Hocam bir sorun yok gibiydi ama sonradan farkettim ki oyundan ses gelmiyor. Acaba bir dosya vs mi eksik ? Ses karıştırıcısında ses full gözüküyor. Oyunda da full. Spotify'a girip şarkı açınca ses geliyor. Ama burada gelmiyor. Nedeni ne olabilir ? Müsait olduğunuz zamanda yardımcı olabilir misiniz ?
Birazdan bakacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı