Çözüldü GTA 5 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

pılot34

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Epic Games'ten GTA 5 indirdim, 0xc000007b hatası aldım. Silip yüklediğimde tekrar aynı hata ile karşılaştım. Önceden indirdiğimde bu sorunlarla karşılaşmadım, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözmüş bulunmaktayız. C:\Windows\vcruntime140.dll'i kaldırıldı ve yüklenen tüm paketler kaldırılıp toplu paket kuruldu. Bu konu da çözüldüğüne göre artık konuyu kapatıyorum. Sorunsuz günler dilerim. :)

Process Monitor raporu paylaşırsanız yardımcı olabiliriz. Raporu oluşturmak için aşağıdaki rehberden faydalanabilirsiniz.

Kaldırın:
C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll

Kurun:
Not: İndirmelerde tarayıcı üzerinden çoklu indirmelere izin vermeyi unutmayın.

Sorun çözülürse ya da çözülmezse belirtirseniz sevinirim.

Dediklerinizi yaptım fakat vcredist_arm.exe'yi çalıştırırken bu uygulama bilgisayarınızda çalıştırılamıyor hatası alıyorum.

Bu sefer de msvcp140.dll bulunamadı hatası alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüklediğiniz paketleri kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz. Tüm paketleri kurduğunuzdan emin olun. ARM mimarili olanı kurmak zorunda değilsiniz.

Yüklediğiniz paketleri kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz. Tüm paketleri kurduğunuzdan emin olun. ARM mimarili olanı kurmak zorunda değilsiniz.

Tüm paketleri kaldırdım, tekrar kurdum ve bilgisayarı yeniden başlattım fakat sorun yine aynı bir keresinde DLL'ler ile oynamıştım bir oyunu indirmek için ondan kaynaklı sanırsam.

Tüm paketleri kaldırdım, tekrar kurdum ve bilgisayarı yeniden başlattım fakat sorun yine aynı bir keresinde DLL'ler ile oynamıştım bir oyunu indirmek için ondan kaynaklı sanırsam.
İsterseniz Teamviewer ID ve parola verin, bir bakalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı