Batın Türk
Kilopat
- Makaleler
- 47
Arkadaşlar GMG'de çok hata çıktı son zamanlarda. Ben de oradan alacaktım fakat G2A'dan alacağım siz de deneyin.
Aynı şekilde bende sorunsuz bir şekilde ve kısa bir sürede işlemi tamamladım. Güvenilir bir sitedir. Alıcak olan arkadaşlar rahatlıkla satın alabilir.Arkadaşlar, oyunu GMG'den aldım, ödemeyi sorunsuz yaptım, ürün anahtarı sorunsuz ve gecikmesiz tarafıma iletildi, kısacası hiçbir sorun yaşamadım. Adamlar bir yerlerde sorun olabileceğini söylüyorlarsa vardır kesin, yoksa bana farklı, size farklı niye hareket etsinler.
Ayrıca oyunu steam'den etkinleştirmeye çalışmayın boşuna, siz steam anahtarı almadınız ki, social club anahtarı satın aldınız.
Hevesini kaçırmak gibi olmasın ama uzun bir indirme ve yükleme süreci seni bekliyor. Hayırlı uğurlu olsunAn itibari ile bende oyunu 105 Tl ye almış bulunmaktayım. Sorunsuz bir şekilde![]()
Hevesim kaçacak gibi değil aksine inerken daha bi heyecana kapılıyor insan. İndirme işlemi şu anda çok iyi 800 kb den düşmüyor 18 saat süresi kaldı tabi bu hız devam ederse ama sonuç olarak aldığıma değeceğini bildiğim içim içim gayet rahat. Mesajınız içinde teşekkür ederimHevesini kaçırmak gibi olmasın ama uzun bir indirme ve yükleme süreci seni bekliyor. Hayırlı uğurlu olsun![]()
Ödeme yöntemin ne?An itibari ile bende oyunu 105 Tl ye almış bulunmaktayım. Sorunsuz bir şekilde![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.