GTA 5 130 TL - G2A [Steam]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız her oyuna girişimde 350 mb veri indirmekten gına geldi. Ne saçma bir firma bu rockstar, sorunlu oyunu piyasa sürmek için aylarca bekletiyorlar, sonra erteleyip aylarca yine bekletiyorlar, sonra piyasaya sürüyorlar, sıkıntı bitmiyor, her gün bir yama çıkarıyorlar, bir taraflarını yamamaya çalışıyorlar oyunun. Her defasında eziyet artık ya..

Bende de o sorun vardı fakat şimdi geçti. Ayrıca 400 liramı hala ödemiş değil GMG.

I am sorry to hear about the issues you have had with making a purchase on our site. I have had a look at this for you and I can see that your failed transactions were cancelled at the point of failure (when the error message appeared). It usually takes 5-7 working days for your bank to cancel your payments. Please be patient whilst your bank deals with this cancellation request.

Ne diyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
5-7 iş günü içinde iade yapılacak.

Hala geçerli mi? Siteye girdim ve üstte vip bölümü vardı orayada girdim oyun orada $38.99 dolar. Almayı düşünüyorum oyun çıktığı için ekstradan bir şey gelmeyecek galiba yani oyun içi para vs. ?

Erken sipariş verenler aldı. Bonus bitti artık.

Arkadaşlar iade olayları ne ? Ben şuanda almak istiyorum ama alabilir miyim sorun çıkarıyor mu ?

Arkadaşlar bugün 110 lira yükledim, "İninal karta" indirim kodunu girdim, oyun 40 dolara düştü. Oyunu satın alacaktım fakat, şöyle bir hata çıktı:
Oops, we cannot compute!

We are unable to process your order using this card. Please try another card or one of the alternate payment options.

Farklı bir kart dene diyor. Ama "İninal kart" ile alanlar var. Onlarda bu hata çıkmıyor bende çıkıyor. Kartı kontrol de ediyorum, 110 lira da duruyor, ama hala anlamıyorum.

Your request (#228984) has been deemed solved. This is done when we believe that we have answered your question or query. If you believe we've done this in error you can simply reply to this e-mail to reopen the ticket and we'll get right back onto it.

Ne diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…