Çözüldü GTA 5 2 adımlı doğrulama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TahaFK

Hectopat
Daha fazla  
Telefonumda Microsoft Authenticator uygulaması vardı. Telefonu formatlayınca hesaplar gitmiş. Şimdi hesaba girmeye çalışınca doğrulama kodu istiyor. Siz de yaşadınız mı? Hesabı başka birisinden almıştım.
Beyler çözdüm olayı.
1-Öncelikle Rockstar Supporta girin
2-GTA'yı seçin
3-Onlineyi seçin
4-Can't login var onu seçin
5-2 adımlı doğrulamayı seçin
6-Ticketi doldurup gönderin

Size geri dönüş yaparlar. Hesabı açarken kullandığınız maille hesap isminizi ve hesaptaki doğum tarihini istiyorlar. Onları vermeden de atabiliyor. Ben bayağı ticket doldurdum hiçbir şey istemeden verdi hesabımı.

Bana da aynı durum oldu. İlk Ticket'ta doğum tarihi ve mail hesabını istediler. Onu görmedim daha sonra yeni ticket açtım. Yeni Ticket'ı takip ettim fakat ben de hesabı 2. el olarak satın almıştım. Şu an hesap kurulurken kullanılan mail adresine erişimim yok. O kısmı nasıl çözdün yardımcı olabilir misin?

Hesabı 2. el alıp değiştirmemen pek mantıklı bir hareket değil. Keşke değiştirseysin. Doğum tarihini ve mailini hatırlamıyorsan alma şansın neredeyse yok. Ben maili bildiğim için halletmiştim. Sana Allah yardımcı olsun.

Doğum tarihini biliyorum fakat kurulum maili hakkında hiçbir fikrim yok. Gelen kutumu da kontrol ettim ama maili bulamıyorum. Silmediğimden de çok eminim. Sanırım hesabım gitti.

Giriş yaparken kullandığım mail adresine dönüş yapıldı fakat ekte de göründüğü gibi orijinal (Social Club'a kayıt olurken kullanılan) mail adresini istiyorlar.

Dosya Ekleri

• 1610485850540.png
    1610485850540.png
    29,3 KB · Görüntüleme: 79
Bu sefer uğraştırmışlar biraz. Şans meselesi. Hiçbir bilgim yok kusuruma bakma. Sen yine de erişiminin olmadığını söyle belki açılır.

Telefonumda Microsoft Authenticator uygulaması vardı. Telefonu formatlayınca hesaplar gitmiş. Şimdi hesaba girmeye çalışınca doğrulama kodu istiyor. Siz de yaşadınız mı? Hesabı başka birisinden almıştım.
Beyler çözdüm olayı.
1-Öncelikle Rockstar Supporta girin
2-GTA'yı seçin
3-Onlineyi seçin
4-Can't login var onu seçin
5-2 adımlı doğrulamayı seçin
6-Ticketi doldurup gönderin

Size geri dönüş yaparlar. Hesabı açarken kullandığınız maille hesap isminizi ve hesaptaki doğum tarihini istiyorlar. Onları vermeden de atabiliyor. Ben bayağı ticket doldurdum hiçbir şey istemeden verdi hesabımı.
Hocam ben de hesabıma çift doğrulama girdim ancak şu an bir şekilde hesabıma giriş yapamıyorum rockstar games'e mail attım geri döndüler ancak hiçbir şey anlamadım ve yardımcı olamadılar odaklanmış şu an bu sorunu güncel olarak nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı