GTA 5 2. AMD ekran kartını kullanmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Narhyme

Hectopat
Counter-strike Global Offensive oynarken 2. ekran kartım devreye giriyor fakat GTA 5 için aynı şeyi söyleyemiyorum aynı şekilde Zula'da counter-strike 1.6'da da kullanılmıyor. HP destek ile görüşme yaptığımda yüksek çözünürlüklü program açıldığında 2. ekran kartınız devreye girecektir manuel olarak değiştiremezsiniz dedi. Ne yapmalıyım acaba yardımcı olabilir misiniz?

Crossfire bazı oyunlarca desteklenmiyor. Ama aslında GTA 5 bu konuda iyidir. Driver güncellemeleriniz vs tam değil mi?
2020 driverında hatırladığım kadarı ile CSGO da 2. ekran kartına geçmiyordu bu yüzden 2019 driverlarını indirmiştim.
1610184575556.png
Sistemim bu şekilde.
1610184625087.png

Burada da GTA 5 i yüksek performansa aldım fakat herhangi bir değişiklik olmadı. Ne yapmam gerekiyor gerçekten 1 Gb ekran kartı ile GTA 5 oynanmıyor ve bu durum sadece 1 oyunda yaşanmıyor. Şu anda da Hp nin kendi sitesinden laptop a uygun driver indirmeyi düşünüyorum buradaki linkten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı