GTA 5 2. kez oynanır mı?

e3ness

Centipat
Daha fazla  
GTA 5'i 5-6 ay önce en düşük ayarlarda oynamıştım gölge falan hiçbir şey yoktu programla bayağı düşük ayarlara almıştım şimdi yeni sistem aldım yüksek ayarlarda oynamaya değer mi 2. kez?

Yani sanmıyorum, o kadar etkileyici hikayesi yoktu. Online oynarsanız belki.

Değer de değmez de ben fazlasıyla sıkıcı buluyorum artık GTA 5'i (gerçi o oyunu 4 kez bitirdiğimden olabilir ama neyse) siz 2. kez oynayacaksanız ve iyi de bir sisteminiz varsa NVE (Natural Vision Evolved) gibi grafik modları da kurarak oynamanızı öneririm.

Hocam bence yüksek sistem varsa başka oyunlar oynayın. Gta kötü oyun demiyorum ama yakın zamanda bitirmişsiniz. Klasik bir cevap olacak ama rdr2 deneyin.

Hocam ben 1 kere. Bitirdim 2'nci denedimde sarmadı yarıda bıraktım. Bana kalırsa 1 kere yeter de artar.

3-4 kez bitirdim ben. İlk önce takıla takıla düşük ayarlarda oynayıp bitirmiştim. Sonra ram aldığımda takılmadan doğru düzgün düşük ayarlarda oynadım. Sonra bilgisayar alınca yüksek ayarlarda oynayıp bitirdim. En sonda ekran kartını değişince DLSS moduyla en en yüksek ayarlarda oynadım bitirdim. Bence değer 2. kez oynamaya.

Bende aynı şekilde önce eski sistemle 30 FPS bitirmiştim sonra oyuncu laptopu alınca bir daha bitirdim ve gayet sardı. İsterseniz başlayın, biraz ilerleyin sıkılırsanız bırakırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…