Yani sanmıyorum, o kadar etkileyici hikayesi yoktu. Online oynarsanız belki.GTA 5'i 5-6 ay önce en düşük ayarlarda oynamıştım gölge falan hiçbir şey yoktu programla bayağı düşük ayarlara almıştım şimdi yeni sistem aldım yüksek ayarlarda oynamaya değer mi 2. kez?
Hocam bence yüksek sistem varsa başka oyunlar oynayın. Gta kötü oyun demiyorum ama yakın zamanda bitirmişsiniz. Klasik bir cevap olacak ama rdr2 deneyin.GTA 5'i 5-6 ay önce en düşük ayarlarda oynamıştım gölge falan hiçbir şey yoktu programla bayağı düşük ayarlara almıştım şimdi yeni sistem aldım yüksek ayarlarda oynamaya değer mi 2. kez?
GTA 5'i 5-6 ay önce en düşük ayarlarda oynamıştım gölge falan hiçbir şey yoktu programla bayağı düşük ayarlara almıştım şimdi yeni sistem aldım yüksek ayarlarda oynamaya değer mi 2. kez?
GTA 5'i 5-6 ay önce en düşük ayarlarda oynamıştım gölge falan hiçbir şey yoktu programla bayağı düşük ayarlara almıştım şimdi yeni sistem aldım yüksek ayarlarda oynamaya değer mi 2. kez?
Hocam bence yüksek sistem varsa başka oyunlar oynayın. GTA kötü oyun demiyorum ama yakın zamanda bitirmişsiniz. Klasik bir cevap olacak ama RDR2 deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.