GTA 5 2023'te hala alınır mı?

RDR2 = 98 Lira
Bioshock 1+2, Jedi Fallen Order = 95 Lira
Detroit = 71 Lira (Bunu korsan bitirdim çok beğendim)
Snowrunner = 82 Lira
Gta 5 = 85 Lira
Days Gone = 108 Lira

RDR2 = 98 Lira
BioShock 1+2, Jedi Fallen Order = 95 Lira
SnowRunner = 82 Lira
GTA 5 = 85 Lira
Days Gone = 108 Lira

Days Gone oynamak istediğim oyunlardan birtanesi alabilirim. SnowRunner şu anda direksiyon seti ile oynadığım oyunlardan birisi ETS 2 gibi ürün teslim etme mantığında çalışıyor ama ETS 2 gibi asfalt yolda değil çamur yolda gidiyorsun bayağı güzel oyun ara sıra kanser edebiliyor kamyon devrilince.

Days Gone oynamak istediğim oyunlardan birtanesi alabilirim. SnowRunner şu anda direksiyon seti ile oynadığım oyunlardan birisi ETS 2 gibi ürün teslim etme mantığında çalışıyor ama ETS 2 gibi asfalt yolda değil çamur yolda gidiyorsun bayağı güzel oyun ara sıra kanser edebiliyor kamyon devrilince.
Kanka hepsini biliyorum da hangisi alınır sence?

RDR2 = 98 Lira
Bioshock 1+2, Jedi Fallen Order = 95 Lira
Snowrunner = 82 Lira
Gta 5 = 85 Lira
Days Gone = 108 Lira
Online oynayacağım demişsin, oynayacak arkadaşın yoksa GTA5 alma, Rockstar oyunu Allah'a emanet etmiş hileler hilesiz oyunculardan fazla, aynı zamanda Heist gibi şeylere de giremezsin adam toplaması çok zor. Crack RDR2 oynarsan olacağı o, orijinalinden ne mi farkı olabilir? Yapma lütfen. RDR2 al keyfine bak.

Online oynayacağım demişsin, oynayacak arkadaşın yoksa GTA5 alma, Rockstar oyunu Allah'a emanet etmiş hileler hilesiz oyunculardan fazla, aynı zamanda Heist gibi şeylere de giremezsin adam toplaması çok zor. Crack RDR2 oynarsan olacağı o, orijinalinden ne mi farkı olabilir? Yapma lütfen. RDR2 al keyfine bak.
Arkadaşım yok :( Sen RDR2 diyorsun ama oyunda ata binerken ya da inerken oyun gidiyor falan bunlar orijinalde olmaz mı kesin? Yanlış anlaşılma olmasın garanti iş yapmak istiyorum

Arkadaşım yok :( Sen RDR2 diyorsun ama oyunda ata binerken ya da inerken oyun gidiyor falan bunlar orijinalde olmaz mı kesin?
Niye olsun? Zaten Rockstar Games oyunları kalitesiyle biliniyor, RDR2 ilk çıktığında bile hata ve bug sayısı çok azdı. Ben hiç orijinal oyun oynayıp da oyunda şu hatayı alıyorum diyeni görmedim RDR2 için, crack oynarsan hata alman normal. Eğer bir mucize gerçekleşir de orijinal oyunda hata alırsan çözümü de elbet vardır internette. İade etmek de bir seçenek. Sözün özü, endişen saçma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı