GTA 5 2024'te alınır mı?

Düzgün yerlerden indirirse hiç de sorun yaşamaz. Dolarla maaş alan bir ülke değiliz.

Düzgün yer olsa da risk almaktan başka seçenek olmuyor ama tek diyecegim şey bedava ürün fare kapanda olur kimse babasının hayrına kırmıyor içinde gizli miner olabilir.

Düzgün yer olsa da risk almaktan başka seçenek olmuyor ama tek diyecegim şey bedava ürün fare kapanda olur kimse babasının hayrına kırmıyor içinde gizli miner olabilir.
Dostum hakkıyla crack yapıp reklamlardan para kazanan bir sürü crack yayımcısı var. Bunu kendinize empoze etmişsiniz. Bedava fare peynir kapanında olurmuş. Senin 1050'li makinendeki miner sistemi yormayıp belli etmeden ne kazandırabilir Allah aşkına?

Tek 1 ekran kartıyla kazanamaz ama virüsü binlerce kişiye bulaştırıp belli etmese 3 kuruş 5 kuruş fark etmez ileride kazançları artar sen miner i tek 1 kişiye bulaştırdıgını mı sanıyorsun.

Tek 1 ekran kartıyla kazanamaz ama virüsü binlerce kişiye bulaştırıp belli etmese 3 kuruş 5 kuruş fark etmez ileride kazançları artar sen miner i tek 1 kişiye bulaştırdıgını mı sanıyorsun.
Dostum hala ters önerme vermeye çalışıyorsun. 10 yıldır crack kullanıyorum. Düzgün yerden indirirsen sorun yaşamazsın. Oturup önüne isim verip ispat ederdim ama burası forum ve belli kurallara sahip.

Dostum hala ters önerme vermeye çalışıyorsun. 10 yıldır crack kullanıyorum. Düzgün yerden indirirsen sorun yaşamazsın. Oturup önüne isim verip ispat ederdim ama burası forum ve belli kurallara sahip.

Bazı crackler virüssüz biliyorum ama riskli diyorum, virüsler gizlenebiliyor mu fikrim yok.

Kesinlikle alınır. 2 haftada 71 saat oynadım. Hikaye modu artık sarmasada Online gerçekten çok sarıyor bence.

Dosya Ekleri

• resim_2024-07-05_202111989.png
    83,2 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…