kopkeliekmek
Hectopat
Düzgün yerlerden indirirse hiç de sorun yaşamaz. Dolarla maaş alan bir ülke değiliz.Yiyecegi trojanı da onaylarsa crack e başvursun ama parası varsa ben önermiyorum.
Düzgün yerlerden indirirse hiç de sorun yaşamaz. Dolarla maaş alan bir ülke değiliz.Yiyecegi trojanı da onaylarsa crack e başvursun ama parası varsa ben önermiyorum.
Düzgün yerlerden indirirse hiç de sorun yaşamaz. Dolarla maaş alan bir ülke değiliz.
Dostum hakkıyla crack yapıp reklamlardan para kazanan bir sürü crack yayımcısı var. Bunu kendinize empoze etmişsiniz. Bedava fare peynir kapanında olurmuş. Senin 1050'li makinendeki miner sistemi yormayıp belli etmeden ne kazandırabilir Allah aşkına?Düzgün yer olsa da risk almaktan başka seçenek olmuyor ama tek diyecegim şey bedava ürün fare kapanda olur kimse babasının hayrına kırmıyor içinde gizli miner olabilir.
Dostum hakkıyla crack yapıp reklamlardan para kazanan bir sürü crack yayımcısı var. Bunu kendinize empoze etmişsiniz. Bedava fare peynir kapanında olurmuş. Senin 1050'li makinendeki miner sistemi yormayıp belli etmeden ne kazandırabilir Allah aşkına?
Dostum hala ters önerme vermeye çalışıyorsun. 10 yıldır crack kullanıyorum. Düzgün yerden indirirsen sorun yaşamazsın. Oturup önüne isim verip ispat ederdim ama burası forum ve belli kurallara sahip.Tek 1 ekran kartıyla kazanamaz ama virüsü binlerce kişiye bulaştırıp belli etmese 3 kuruş 5 kuruş fark etmez ileride kazançları artar sen miner i tek 1 kişiye bulaştırdıgını mı sanıyorsun.
Dostum hala ters önerme vermeye çalışıyorsun. 10 yıldır crack kullanıyorum. Düzgün yerden indirirsen sorun yaşamazsın. Oturup önüne isim verip ispat ederdim ama burası forum ve belli kurallara sahip.
Fikrin olmayan konularda yazmanı önermem. Üslubuna dikkat et.Bazı crackler virüssüz biliyorum ama riskli diyorum, virüsler gizlenebiliyor mu fikrim yok.
Tek başına online oynanılmaz story oynadıysan alınmaz. Arkadaşların varsa ve story hiç oynamadıysan HALA NE DURUYORSUNSteam'de şu an 15 dolar TL kalktığı için karta kaç para atacağımı falan bilmiyorum ya da daha ucuz alabilir miyim?Eki Görüntüle 2235676
Tek başına Online oynanılmaz story oynadıysan alınmaz. Arkadaşların varsa ve story hiç oynamadıysan hala ne duruyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.