Oyunu normalde 40 30 FPS arası oynuyorum ama 3 saniyede bir FPS 9'lara düşüyor yine çıkıyor nedendir?

Son düzenleyen: Moderatör: 

Oyunu normalde 40 30 FPS arası oynuyorum ama 3 saniyede bir FPS 9'lara düşüyor yine çıkıyor nedendir?
100 derece oluyo işlemci. i5 2450m 8 gb ram 240 ssd geforce 610mIsı değerleri ney? Bu sorunlar ısı fazlalığından oluyor genellikle.
İşlemcin anlık çok yüksek dereceye çıktığı için 3 saniyelik veya 5 saniyelik FPS düşüşü alıyorsun.100 derece oluyo işlemci. i5 2450m 8 gb ram 240 ssd geforce 610m
Ssd kullanıyorum ve evet hdd kullansaydım bu sorun olabilirdi komik bişey yok.@439640 neye güldüğünü sorabilir miyim?
Termal macun yeni yeniledim cooler master sürdüm ve altında soğutucu var ama ısınıyor yine de anlamadm.İşlemcin anlık çok yüksek dereceye çıktığı için 3 saniyelik veya 5 saniyelik FPS düşüşü alıyorsun.
İşlemcinin termal macununu yenileyip laptop'unun altına soğutucu almanın faydası olacaktır.
Üstteki yazdıklarım sorununu çözecektir.
SSD kullanıyorum ve evet HDD kullansaydım bu sorun olabilirdi komik bir şey yok.
Termal macun yeni yeniledim Cooler Master sürdüm ve altında soğutucu var ama ısınıyor yine de anlamadm.
İşlemcin anlık çok yüksek dereceye çıktığı için 3 saniyelik veya 5 saniyelik FPS düşüşü alıyorsun.
İşlemcinin termal macununu yenileyip laptop'unun altına soğutucu almanın faydası olacaktır.
üstteki yazdıklarım sorununu çözecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.