GTA 5 30 dolar oldu!

sadece 54 TL'ye almıştım bir zamanlar indirimlerde neyse ki almayan kalmamıştır artık ama yaşadıklarımız korkunç gerçekten sebebi de belli🙂

85 TL'ye PS'te Premium'a almıştım. Fakat PC oyuncuları için üzülüyorum, Rockstar dolara geçiş yetmemiş gibi zam yapmaya başladı bir de.

Özel fiyatlandırma uygulamayan her firmaya artık saygı maygı duymuyorum. Adamlar resmen bize "umrumuzda değilsiniz" diyorlar. 10 yıllık oyunu da 30 dolara çıkarmışlar bir de dalga geçer gibi. Rockstar son yıllarda yaptığı işlerle + bu fiyat politikasıyla değerini kaybetti insanların gözünde. Anca 2000 oyununa kaplama atıp piyasaya definitive edition diye sürerler. Mobil oyunlarını hiç takmıyorlar üstelik. Çoğu android 13 de çalışmıyor 14'ü düşünemiyorum bile. Konsolda desen rdr 2 30 fps çalışıyor. Rockstar çok bozdu çok. Eski hep yeni şeyler deneyen rockstar'ı isterdim. Dan Houser vizyonu olmayınca böyle oluyor.

Birçok sefer Rockstar Games'in yerel fiyatlandırma yapmayacağını söyledik. Adamların çalışanına hayrı yok ki oyuncularına olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı