GTA 5 30 dolar oldu!

Eski oyun hocam.
Bence firmaların(özellikle de paragöz firmaların) eski veya yeni diye oyun ayırt etmediğini öğrenmişizdir diye düşünüyorum. Yabancılar Elden Ring ile aynı fiyattan yani 60 dolardan satılan Dark Souls 3, 60 dolardan satılan Black Ops 3 gibi oyunlarla bu olayı zaten biliyordu. Bu sene yapılan zamlarla aynı şeyi bizde yaşamıştık.

İşin garip tarafı Rockstar hala PS Store Xbox Store oyunlarını çok ucuza satıyorlar unuttular herhalde.
Konsol tarafında işler farklı yürüyor hocam. Konsol tarafında Steam gibi keyfi hareket etme durumu çok yok.

Bence firmaların(özellikle de paragöz firmaların) eski veya yeni diye oyun ayırt etmediğini öğrenmişizdir diye düşünüyorum. Yabancılar Elden Ring ile aynı fiyattan yani 60 dolardan satılan Dark Souls 3, 60 dolardan satılan Black Ops 3 gibi oyunlarla bu olayı zaten biliyordu. Bu sene yapılan zamlarla aynı şeyi bizde yaşamıştık.
Aman salla hocam. Kimse umursamaz. 🫡

Hocam GTA 6 için demiştim ama GTA 5'i de almadım 😃

Anladım, GTA VI'yı rahat ve akıcı çalıştıracak cihaz olsun da oyun parası sorun değil. Ufak ufak biriktirir alırsın gene. Bunlar bir kere alınıp uzun yıllar oynanacak türden oyunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı