Burada Bellek miktari önemli olduğu için ramlerin ddr4 olmasi pek birşey değiştirmez. Gta 5 için 4gb bellek yetersizdir.Beki 4GB DDR4 RAMDE KASAR MI
4GB DDR 4 RAM
İNTEL CORE İ5 6200U 2.30Ghz 2.40 Ghz
İntel HD Graphics 520 2GB
AMD Radeon TM R5 M430
500 GB hdd
oyun orta ayarlarda kaldırır mı,?
İşlemci ısındığından hızını düşürüyor olabilir. Termal macunu yenileyebilirsiniz.hocam 8 gb ram 2 gb nvidia geforce gt 740m I3 4000M 2.40GHz+2.39GHz low da bazen 70 fps alıyorum (5 dakika falan) daha sonra 17 fps oluyo (10 dakka falan)
nedenini bilen varmı (ben kız değilim foto dikkat içinidr)
Kardeşim ilk önce Msi Afterburner prgramını bilgisayarına yükle.Sonra programı aç ve değerleri aktif et. Technopat youtube'de videosu var. Sonra değerlere bak ve hangisinden dolayı olduğunu otomatik anlarsın zaten.Hangi donanım %100 kullanılıyor veya hangi donanım normalden fazla ısınıyor, onlara bakarak anlayabilirsin sorunu.hocam 8 gb ram 2 gb nvidia geforce gt 740m I3 4000M 2.40GHz+2.39GHz low da bazen 70 fps alıyorum (5 dakika falan) daha sonra 17 fps oluyo (10 dakka falan)
nedenini bilen varmı (ben kız değilim foto dikkat içinidr)
İnsanı sinir ediyor.Özellikle Stuttering ve Lag olayı çok can sıkıyor. Arabayla giderken 2 saniye'de bir oyunun takılması çok kötü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.