GTA 5 45 FPS Sabitleme Sorunu

Makaleler
1
Yer
Dünya
Daha fazla  
Yazın GTA 5 almıştım ve sorunsuz bir şekilde bitirmiştim. Şimdi tekrardan girip online kısmına bakmak istedim fakat oyun tuhaf bir şekilde sabit 45 FPS veriyor. Normalde 100 FPS aldığım oyun şu an sanki bir program ile FPS'i sabitlenmiş gibi. Steam'den dosyaları doğruladım fakat bu yöntem ile de en fazla 5 dakika normal oluyor. Bu sorunu hiçbir yerde görmedim ben de en son buraya yazmaya karar verdim. Sizce neden böyle olmuş olabilir? Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum aynı sorun birkaç gündür bende de vardı. Biraz araştırdım sorun sanırım son Windows 10 güncellemesi ile çıkmış. Çözümü ise GTA5.exe>özellikler>uyumluluk>Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak.

Dostum aynı sorun birkaç gündür bende de vardı. Biraz araştırdım sorun sanırım son Windows 10 güncellemesi ile çıkmış. Çözümü ise GTA5.exe>özellikler>uyumluluk>Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak.
Hocam çok teşekkür ediyorum sonunda oldu. Artık en son silip bir daha yüklemeyi düşünüyordum :)

Hocam bir de DX ayarını değiştirip dener misin? Yani 11'de ise 10'a al bize geri dönüş yap.
Yorumunuz için teşekkürler hocam sorunumu çözdüm sonunda :D

Hocam çok teşekkür ediyorum sonunda oldu. Artık en son silip bir daha yüklemeyi düşünüyordum :)

Yorumunuz için teşekkürler hocam sorunumu çözdüm sonunda :D
Hocam geç olmuş ama sorununuzu nasıl çözdünüz? çok uyuz oldum hiç bir türlü çözülmüyor sorun

Bu bende çalışmıyor.
GTA5.exe>özellikler>uyumluluk>Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak.

GTA 5, DirectX 10 ile mi daha yüksek performans veriyor?
Varsayılan olarak DirectX 10 ayarlı ama yüksek olsun diye 11'i seçmiştim...
Bazı oyunlarda DX 10 hatta 9'da daha yüksek FPS alırken 11'de az alıyordum o yüzden değiştirmesini söyledim. "Oyunlar daha düşük DX sürümünde daha yüksek FSP verir" diye kesin bir kanı yok. Oyun hangi sürümde daha iyi optimize edilmişse, o sürümde daha stabil çalışıyor.

Hocam geç olmuş ama sorununuzu nasıl çözdünüz? çok uyuz oldum hiç bir türlü çözülmüyor sorun

Bu bende çalışmıyor.
GTA5.exe>özellikler>uyumluluk>Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak.
Hocam o kadar zaman geçti ki inanın ben de hatırlamıyorum şu an :D Ama sorunum yok şu anlık.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı