GTA 5 4K Ekran görüntüleri

Steam yaz indirimlerini bekleyip alacağım ben korsana dönemedim, GTA V orijinal alabilirim ama çok pahalı vicdanım sızladı arayı kitap okuyarak dolduracağım hem o arada Türkçe yama çıkar hem çift çekirdek kiliti falan olayı varsa update beklemiş olurum.

2 yıl önce çıkmış oyuna bu kadar fiyat biçmeleri yanlış olmuş.

Oturup ağlayasım geldi yeminle ya İçim gitti vallahi, gerçekten beklettiklerine değecek gibi, ama ben oynayamıcam

Evet grafik olarak konsoldan daha iyi olacak PC'de ve sizin tabirinizle ezilmiş. Fakat şunu da görmek gerek 1.5 yıldır PC'ye gelmedi oyun. Konsol sahibi biri değilim fakat bunu da fark etmek gerekiyor.
Beklediğimize fazlasıyla değicek ama.

Beklediğimize fazlasıyla değicek ama.

Hem 1.5 yıl sonra gelsin hem de 180 TL ile gelsin. Benim için değmez açıkçası. Grafik kalitesi olarak PC konsoldan daha iyi ve GTA V'te de sizin tabirinizle ezecek fakat 1.5 yıl beklemeye benim için değmez. Tabii bunun arka planında oyunun sadece PC'ye geliştirilme süreci değil, firmaların anlaşmaları vs. de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…