GTA 5 %50 kullanım sorunu

• Konuyu başlatan Jira'nın süper çakması 3T
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 825
İşletim sistemi
Windows 10
J

Jira'nın süper çakması 3T

Ziyaretçi
Arkadaşlar GTX 1050 Ti ekran kartım var GTA 5 gireyim dedim girdim %50 kullanım ile 40 FPS veriyor ayarların hepsi High texture Very High nedenini anlayamadım CPU'da %40 kullanıyor ama 40 FPS 50 FPS alıyorum.

Abi aynı sistem bende de var. Eskiden ultra ayarda 70-80 FPS alırken Şu an düşük ayarda 20-30 alıyorum işlemcim 1.5Ghz ile çalışıyor sorununu anlamadım bulursan bana da söyle
Eğer sendede böyle bir problem varsa.Aynı sistem ise.Ekran kartı eski olduğundan güncel değil.Bu en büyük sorun.Ve 3 yıllık bi sistem ise termal macunu yenileyin.Yenilemediniz büyük ihtimalle.
Saçmalama. Dönemin en iyi fiyat performans kartıdır. O dönem o fiyata, High ayarlarda 60 FPS veren bir canavardı.
Evet dönemin DÖ NE MİN.Ben gerçi eskiden iyi olduğunuda pek düşünmüyorum.Rakibi RX470 parçalar geçer.Ama TR birşeyleri şişirmeyi sevdiğinden.Overrated ekran kartları listesinde yerini alır.
Sende darboğaz var %100.
Seninle aynı sisteme sahipse darboğaz onda da olurdu.

Son düzenleme:
Cevap verirseniz iyi olucak daha çözüm bulamadım :(.
A-XMP profilini açarak düzelttim konu kilitlenebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Jira'nın süper çakması 3T, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı