İ İlkay sezer Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 35 19 Ağustos 2020 #1 Ne yapsam ne etsem 60'ı geçmiyor. 60 Hz kullanıyorum bundan dolayısıyla nasıl bu hatayı çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2020
sametozbass Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 2.177 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #2 V-Sync'i kapatmayı deneyebilirsin ya da NVIDIA kullanıyorsan NVIDIA denetim masasından kapatabilirsin. Artı 0 Eksi
V-Sync'i kapatmayı deneyebilirsin ya da NVIDIA kullanıyorsan NVIDIA denetim masasından kapatabilirsin.
KS KS İ İlkay sezer Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 35 19 Ağustos 2020 #3 sametozbass dedi: V-Sync'i kapatmayı deneyebilirsin ya da NVIDIA kullanıyorsan NVIDIA denetim masasından kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyun içi kapalı zaten NVIDIA nasıl kapatılıyor Artı 0 Eksi
sametozbass dedi: V-Sync'i kapatmayı deneyebilirsin ya da NVIDIA kullanıyorsan NVIDIA denetim masasından kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyun içi kapalı zaten NVIDIA nasıl kapatılıyor