GTA 5 açabilecek 1800 TL'ye monitör dahil sistem

pc.jpg

Monitörü istediğin gibi alabilirsin bende böyle bir sistem topladım. RAM'i tek modül yapmamın nedeni, upgrade imkanı.

Sapphire önerilmiyor, çünkü kullanılan parçalar ve kalitesi vasat. Bana göre marka sıralaması: Evga>MSI>Asus>Gigabyte>Galax>Sapphire>XFX.

Evga, AMD ekran kartlarına da destek sağlasa çok iyi olur aslında :kararsız: Ayrıca R9 280X'te yaşadığım ASUS faciasından sonra, marka kalitesi diye birşey yok benim için. Her kartın ayrı markalarda ayrı performansları var. MSI favorim her zaman artık nerdeyse gördüğüm hiçbir ekran kartında kronik bir problemi yok.

Evga, AMD ekran kartlarına da destek sağlasa çok iyi olur aslında :kararsız:

Evga elit bir marka, AMD'ye destek vermez (y)

Evga, AMD ekran kartlarına da destek sağlasa çok iyi olur aslında :kararsız: Ayrıca R9 280X'te yaşadığım ASUS faciasından sonra, marka kalitesi diye birşey yok benim için. Her kartın ayrı markalarda ayrı performansları var. MSI favorim her zaman artık nerdeyse gördüğüm hiçbir ekran kartında kronik bir problemi yok.

Artifact dünya çapında bir sorundu ASUS'un başı çok ağrımıştı :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı