GTA 5 açan GTX 550 Ti'lı sistem GTA 4 açar mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Yusuko

Hectopat
RAM
16
Ekran kartı
Nvidia Geforce GTX 550Tİ
Anakart
B450 AORUS ELİTE
İşlemci
AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor (12 CPU)
Merhaba dostlar, GTA 5'i en düşük ayarlarda 1280 çözünürlükte rahat oynayabiliyorum GTA 4'ü de kasmadan oynayabilir miyim? Optimizasyon sorunları var diyorlar.
Ben sistemimi bırakıyorum cevaplarsanız sevinirim.

GTA 4'ü R5 230 ile 50-60 FPS oynadım bazı yerlerde 30-40 FPS'e düşüyordu ( en düşük ayarlar 1366X)

Seni ilkokul sıralarına tekrar alalım o zaman.
İşlemci değil ekran kartı darboğaz yapar yazdım zaten orada, işlemci güçlü zaten. İki kere okuyup nasıl yanlış anlamayı beceriyorsun bilmiyorum.
Yine yanlış bilgi vermişsin bişe değişmedi, bak burada 11600K ile 1030 kullanmış darboğaz varmı hayır yok performansta sorun varmı hayır yok. Oyun performansını büyük ölçüde etkiliyorsa onun adı darboğazdır. Öyle önünüze gelene darboğaz demekten vazgeçin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTA 4 optimizasyon anlamında sorunlu bir oyun çok fazla tavsiye etmem ben RX 6650 XT ile 75-100 alıyordum ama bakıyorum RTX 4060 kullanan adam benden çok daha düşük alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…