Çözüldü GTA 5 açılmadan kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Whazer

Hectopat
Daha fazla  
Dün gece Cayo Perico Heist yapmaya çalışırken oyunu sürekli alta alıyordum. Sonra oyun siyah ekran oldu komple. Oyunu kapadım ondan sonra oyun açılmamaya başladı. Sorun şöyle, oyunun logosuna tıklıyorum ondan sonra işte Rockstar Games Launcher açılıyor sonra bir anda ne olduysa Rockstar Games Launcher aniden kapanıyor ve oyunda açılmıyor. Rockstar Games Launcher ise şu uyarıyı verip saniyede kapanıyor;

DirectX uygulamasını silip tekrar yükledim olmadı, oyun dosyalarını doğruladım yine olmadı. Oyun Epic Games üzerinden.

Çözüm
C:\Users\user\Documents\Rockstar Games\Launcher\Profiles\790B9E42\settings_account.dat
C:\Users\user\AppData\Local\Rockstar Games\Launcher\settings_user.dat
bu dosyaları sılebilir misiniz?
Ve sürekli sunuculardan birşey indiriyor, launcher bozulmuş olabilir. Denetim masasından launcherı ve social clubu kaldırıp yeniden yükleyin.
Sorun yukarıda ki 2 dosyadan kaynaklanıyor gibi.
Rapor düşüyor mu bakın.

Hocamın dediklerini harfiyen yaptım fakat oyunun exe dosyası açılmadığı için hiçbir işlem düşmüyor.

C:\Users\USERNAME\Documents\Rockstar Games\Launcher
Bu konumdaki log dosyalarını paylaşır mısınız?

Bu konumda var hepsi fakat bu sorunla karşılaştığımda çözüm önerilerinden birisi Rockstar Games klasörünü silmek olduğu için bu loglarda şu anda yaklaşık 1 saatlik veriler var hocam.

Son düzenleme:
C:\Users\user\Documents\Rockstar Games\Launcher\Profiles\790B9E42\settings_account.dat
C:\Users\user\AppData\Local\Rockstar Games\Launcher\settings_user.dat
bu dosyaları sılebilir misiniz?
Ve sürekli sunuculardan birşey indiriyor, launcher bozulmuş olabilir. Denetim masasından launcherı ve social clubu kaldırıp yeniden yükleyin.
Sorun yukarıda ki 2 dosyadan kaynaklanıyor gibi.

Çözüm

Hocam sorunu çözdüm, çözümü şöyle oldu sanırım.
Öncelikle Rockstar Games Launcher uygulamasını sildim ardından tekrar yükledim. Sonra yukarıda dediklerinizi yaptım. Oyun dosyalarını doğruladım, ardından da yeniden başlattım bilgisayarımı. Ayarlar sıfırlandı fakat oyun şu an sorunsuz çalışıyor.

Evet hocam verdiğim konumdaki dosyalar oyunun ayar dosyaları. Bu yüzden açılmıyordu sanırım raporda öyle bir yer yakaladım. O sebeple ayarlar sıfırlanmış olabilir. İyi oyunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…