Eğer sorun dediğiniz gibi NVIDIA ayarlarını kurcaladıktan sonra olduysa bu ayarları sıfırlayabilirsiniz.
- Bunun için NVIDIA Denetim Masası'nı açın.
- 3D ayarlarının yönetilmesi kısmını açın.
- Sağ üstten Varsayılanları geri yükle deyin.
Eki Görüntüle 449556
- Sonra da sağ alttan Uygula deyin.
Sorun buna rağmen devam ederse DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp temiz kurulum yapabilirsiniz:
DDU ile Intel, NVIDIA ve AMD ekran kartı sürücülerini sisteminizden tamamen kaldırabilirsiniz. Kullanım rehberi: DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Tavsiye edilen kullanım: İnternet bağlantınızı kesmeli ya da...
Sorun yine çözülmez ise Rockstar Games Launcher'ın kurulu olduğundan emin olun:
Rockstar Games oyunlarını satın alıp yükleyebileceğiniz yeni platform.
Sonra da oyunun dosyalarını doğrulayın:
Yeni Rockstar Games Launcher ile GTA 5'in dosya bütünlüğünü doğrulamak artık çok daha kolay. İşte adım adım GTA 5 veya RDR II dosya bütünlüğünü doğrulama işlemi: Rockstar Games Launcher'ı çalıştırın ve Settings'e girin. Buradan My installed games altında Grand Theft Auto V'i göreceksiniz...
Sorun yine devam ederse rapor oluşturun:
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...