GTA 5 açılmıyor

• Konuyu başlatan efore
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 74

efore

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba hocalarım GTA 5'te 580.82 üstü bir NVIDIA sürümü istiyor o sürümün altı bir sürüm varken, ama ben denedim o sürümün üstü bir sürüm yükleyincede bu story mode kısmına geliyor yani şöyle şu Online'nın falan olduğu menüye geliyor storyninde Story'ye gelip ona giriyorum orada oyun başlamadan donuyor sonra da oyun kapanıyor. NVIDIA'nın son sürümü hariç(ya da bir önceki sürümünde de açılıyordu galiba) ve de o belirtiği sürümün altındaki bir sürümde de aynısı oluyor yani kapanıyor öyle kısaca ama bu en güncel sürümde de hem sürüm yüzünden örnek Marvel Rivals da örneğin hata oldu hem de siyah ekran hatası verdi hangisinde hatırlamıyorum ya en günceli ya da ondan bir öncekinde öyle kısaca. Anlayacağınız bu soruna bir çözüm öneriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çok karışık geldi yazınız ama sanırım sürücüler çorba olmuş. Eski ve yeni sürücü dosyaları çakışıyor galiba. "DDU" programı ile ekran kartı sürücünü güvenli modda tamamen silip temiz bir kurulum yapman lazım. Üstüne kurmaya devam edersen o siyah ekran hataları düzelmez muhtemelen. Bir de GTA 5 belgelerim klasöründeki "settings.xml" dosyasını silip girmeyi dene, ayarlar sıfırlansın. Yine olmazsa başka bir şeyler deneriz basitten başlayalım.

Hocam çok karışık geldi yazınız ama sanırım sürücüler çorba olmuş. Eski ve yeni sürücü dosyaları çakışıyor galiba. "DDU" programı ile ekran kartı sürücünü güvenli modda tamamen silip temiz bir kurulum yapman lazım. Üstüne kurmaya devam edersen o siyah ekran hataları düzelmez muhtemelen. Bir de GTA 5 belgelerim klasöründeki "settings.xml" dosyasını silip girmeyi dene, ayarlar sıfırlansın. Yine olmazsa başka bir şeyler deneriz basitten başlayalım.

Hocam DDU ile güvenli mod da yapiyorum zaten tüm sürücü silip geri kurmaları yani hepsini mesela örnek Lenovo'nin kini kurdumda ya başka bir tanesini yüklüyeceksem geçiyorum guvenli moda DDU ile silip sonra yenisini kuruyorum. Alaka driver la ilgili çünkü LoL'de de benzer bir hata verdi bende Riot'a söyledim her şeyiyle beraber şimdi cevap gelmesini bekliyorum. Ama yine de o dediğini yapacağım hocam.

@efore eğer o da işe yaramazsa CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp SFC /scannow komutunu bir dene. LoL bile hata veriyorsa Windows sistem dosyalarında bir bozukluk olabilir, onu da onarmış olursun. Haber edersin duruma göre.

Tamamdır sağ olun hocam ya zaten şimdi son sürümde deģlde ona yakın ekim ayindaki sürücüyü yükledimde bakarim yine hem bir de rioterlerinde vereceği cevabı bekliyorum o gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı