GTA 5 "activate" hatası

İşletim sistemi
Windows 11

canomcum

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, geçenler de GTA 5 aldım girip kodu aktive ettim az önce oynarken internetim gitti, geldiğinde tekrar girdim ve aktive etmemi istedi. Tekrardan kodu yazıyorum ama bu kod zaten kullanıldı diyor, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba tam olarak anlamadım, oyunu nereden edindiniz? Steam'dan ise oyunu Steam'dan açtığınızda sorun olmayacaktır diye biliyorum.

Merhaba tam olarak anlamadım, oyunu nereden edindiniz? Steam'dan ise oyunu Steam'dan açtığınızda sorun olmayacaktır diye biliyorum.

Merhaba evet Steam'den aldım.
Bu çıkıyor ama daha önce bunu yapmıştım kodu yazıp girmiştim ilk aldığımda ama şimdi tekrar soruyor yazınca da zaten kullanıldı diyor.

1700994180878.png

Merhaba hesapta daha önce de gta vi aktifleştirip oynadıysanız bu hata çıkmamalı. Eğer çıkmaya devam ediyorsa rockstar games webe girip games kısmından oyununuz orada mı diye bir kontrol edin tekrar buraya yanıt bırakın.

Merhaba hesapta daha önce de GTA V'i aktifleştirip oynadıysanız bu hata çıkmamalı. Eğer çıkmaya devam ediyorsa Rockstar Games webe girip Games kısmından oyununuz orada mı diye bir kontrol edin tekrar buraya yanıt bırakın.

Merhaba sorun beni şaşırtmıştı ama internetimi kapatıp açıp oyuna tekrar girdiğimde hatayı almadım sorun couldu sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı