GTA 5 Activation Required Hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ulfamet

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar, Torrentten GTA5 indirdim. (Biliyorum forumca önermiyorsunuz fakat çok sevdiğim bir oyun param yok bu aralar. 2 Ay sonra alacağım oyunu) Şimdi ben yükledim. sıkıntı felan yok 3DM Nin V2 Crackini de yükledim, güncellemeleri yaptım. Oyunda hiçbir sıkıntı yok yani. Hatta 2 saat oynadım oyunu felan bölüm geçtim 2-3 tane ama sonra, oyundan bir çıktım.(Aslında Gölge Efektini ayarladım Reset atılsınmı dedi evet dedim geri açıldığında böyle oldu.) Ondan sonra SmartScreen tarafından(WİN8.1PRO) uyarı geliyordu, yine de çalıştır diyordum fakat yine aynı hatayı veriyordu, benim virüs programım felanda kapalı, SmartScreen'i de kapattım. Fakat sorun hala devam ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Arkadaşlar bu arada interneti kapatım bilgisayarı resetliyip tekrar denedim yine olmadı. Teşekkürler. Adminlerim lütfen yazım yanlışım var ise uzaklaştırma vermeyin, beni uyarın.
Bu arada sistemim ;
  • 4 GB DDR2 RAM 2x2
  • İntel Core 2 Quad Q8200 2.33 Ghz
  • GTX 550 Tİ 1 GB GDDR5 192 BİT.
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet bağlantın var mı?

Kardeşim herkesde aynı hatayı veriyor V3'ü bekliyeceğiz veya PC'nin tarihini 16 Nisan'a al ama bütün savelerin gider.

Korsanın zararları işte. Çözüm orjinal almak.

Kardeşim alacağım fakat ailemin maddi sıkıntıları var bu 1-2 ay en kısa zamanda alacağım. Beni korsan 1-2 ay İdare etsinde gerisini istemiyorum.

İnternet bağlantın var mı?

Tabiikide Var internet bağlantım. İnterneti kesipde girmeyi denedim fakat yinede açılmadı.

Kardeşim Herkezde Aynı Hatayı Veriyor V3'ü Bekliyeceğiz. Veya PC Nin Tarihini 16 Nisana Al Ama Bütün Savelerin Gider.

Nasıl 16 nisana alayım? Bende oyun açıldı, oynadım 1-2 saat sorun çıkmadı nedense birden bire oldu keşke ellemeseydim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı