GTA 5 alamayan kaldı mı?

Yanlışım varsa düzeltin. Çoklu alımlarda diğer hesaplar banlanıyor diye biliyorum.
Böyle bir iddianın doğru olduğuna şahit olmadım. Bende 3 tane aldım -satma amaçlı değil- ancak hesabım hala aktif.

Cidden birinin Epic Games ya da Steam'den indirimlerle almak yerine güvenilir olup olmadığı bilinmeyen senden 50 TL'ye alacağını düşünüyor musun?

Kimseye zorla satmıyorum istemeyen almaz yani. :) zaten kimsenin alacağını düşünmüyorum indirimi duymaan kalmadı ama isteyen olursa veririm tabii bu fiyata.

Sen cidden biraz fazla zekisin küçültmek gibi olmasında yaşın en fazla 11 falandır ne bekliyorsun yani senden 50TL'ye almamızı falan mı? :D.

Hocam senin yaş 11'den küçük herhalde böyle dediğine göre ben isteyen alır istemeyen almaz diyorum zaten satılcağını düşünerek almadığımıda söylüyorum. Ama çocuklara laf anlatmak maalesef zor. :)

Hocam senin yaş 11'den küçük herhalde böyle dediğine göre ben isteyen alır istemeyen almaz diyorum zaten satılcağını düşünerek almadığımıda söylüyorum. Ama çocuklara laf anlatmak maalesef zor. :)

Sen biraz fazla zeki olduğun için elindeki GTA 5'leri 2 3 yıl içerisinde satabilirsin belki :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı