GTA 5 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Hikaye oynamak istiyorum, Xbox üzerinden vardı ancak PC için geçerli değilmiş Game Pass, Steam üzerinden almaaya değer mi?

Başarım gelse ne olacak? Sen oyunu oynamak için mi? Başarım için mi oynamak istiyorsun onu netleştirelim önce.

Başarım gelse ne olacak? Sen oyunu oynamak için mi? Başarım için mi oynamak istiyorsun onu netleştirelim önce.

Her 2'side, Steam'de bu kadar pahalı olacağını beklemezdim. Konu kapanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorum yapmak için yorum yapmayın, normal bir şekilde soru sormuş yalnızca değer mi sorusuna evet veya hayır demeniz veya detay vermeniz gerekiyor.

Benim fikrimce olan oyunu tekrar alman mantıksız olur.

Yorum yapmak için yorum yapmayın, normal bir şekilde soru sormuş yalnızca değer mi sorusuna evet veya hayır demeniz veya detay vermeniz gerekiyor.

Benim fikrimce olan oyunu tekrar alman mantıksız olur.
Sağolun hocam, dediğim gibi başarım açısındn ve hesapta durması açısından sormuştum ancak oyunu ben 200 falan bekliyorken 550 TL gibi fiyatlara çıkmış. Epic games üzerinden oynayacağım. Başarımlar Rockstar Club üzerinden kazanılıyormu? yoksa başarımsız oynamak zorundamıyım?

Bence bu fiyatta alınmaz çoğu sitelerde Online'da dahil Epic Games hesapları satılıyor daha 2 hafta oldu 100 TL'ye aldım hem hikaye hem online oynuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…