I ichberkayakkaya Picopat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #1 GTA 5 almaya deger mi Online oynamak için sordum bir süre sonra PS3 gibi Online kısmını kapatırlar mı?
GTA 5 almaya deger mi Online oynamak için sordum bir süre sonra PS3 gibi Online kısmını kapatırlar mı?
GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.862 Çözümler 14 Yer Hatay 12 Mayıs 2023 #2 Son zamlardan sonra değmez. Artı 0 Eksi
vivec Megapat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 384 Çözümler 3 12 Mayıs 2023 #3 ichberkayakkaya dedi: GTA 5 almaya deger mi Online oynamak için sordum bir süre sonra PS3 gibi Online kısmını kapatırlar mı? Genişletmek için tıkla... Uzun bir süre daha gider hâla yeni güncellemeler alıyor. Artı 0 Eksi
ichberkayakkaya dedi: GTA 5 almaya deger mi Online oynamak için sordum bir süre sonra PS3 gibi Online kısmını kapatırlar mı? Genişletmek için tıkla... Uzun bir süre daha gider hâla yeni güncellemeler alıyor.
Kazım.4169 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 1.619 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 12 Mayıs 2023 #4 ichberkayakkaya dedi: GTA 5 almaya deger mi Online oynamak için sordum bir süre sonra PS3 gibi Online kısmını kapatırlar mı? Genişletmek için tıkla... Almaya değer ama PS3 için bilemiyorum Online kapatırlar mı ama fiyatını hak eden oyunlardan bir tanesidir ama fiyatı arttı indirimde ne kadar bilemem. Artı 0 Eksi
ichberkayakkaya dedi: GTA 5 almaya deger mi Online oynamak için sordum bir süre sonra PS3 gibi Online kısmını kapatırlar mı? Genişletmek için tıkla... Almaya değer ama PS3 için bilemiyorum Online kapatırlar mı ama fiyatını hak eden oyunlardan bir tanesidir ama fiyatı arttı indirimde ne kadar bilemem.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #5 ichberkayakkaya dedi: GTA 5 almaya deger mi Online oynamak için sordum bir süre sonra PS3 gibi Online kısmını kapatırlar mı? Genişletmek için tıkla... 70 TL'ye aldım iyi ki de almışım. Bu fiyata alınmaz. Artı 0 Eksi
ichberkayakkaya dedi: GTA 5 almaya deger mi Online oynamak için sordum bir süre sonra PS3 gibi Online kısmını kapatırlar mı? Genişletmek için tıkla... 70 TL'ye aldım iyi ki de almışım. Bu fiyata alınmaz.
5 516777 Decapat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 880 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Mayıs 2023 #6 Yeni repack yayınlanmış Full DLC yasal anlasmali Rockstar ile sanırım. Artı 0 Eksi
isimsizjoker Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #7 ichberkayakkaya dedi: GTA 5 almaya deger mi Online oynamak için sordum bir süre sonra PS3 gibi Online kısmını kapatırlar mı? Genişletmek için tıkla... Hiç oynamadiysan değer ama iyi bir indirim bekle 550 TL idi sanırsam o fiyata alınmaz. Artı 0 Eksi
ichberkayakkaya dedi: GTA 5 almaya deger mi Online oynamak için sordum bir süre sonra PS3 gibi Online kısmını kapatırlar mı? Genişletmek için tıkla... Hiç oynamadiysan değer ama iyi bir indirim bekle 550 TL idi sanırsam o fiyata alınmaz.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 12 Mayıs 2023 #8 Neredeyse tüm oyunları sıkıntılı gereksiz hatalara çözüm getirmiyorlar paramızla rezil ediyorlar. Artı 0 Eksi
MUHAMMEDDDDDD Centipat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 492 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #9 Değmez FitGirl'den korsan indirip oyna ben şu an indiriyorum hem Online için para verilmez bence serverlar hileci dolu. Artı 0 Eksi
Değmez FitGirl'den korsan indirip oyna ben şu an indiriyorum hem Online için para verilmez bence serverlar hileci dolu.