Çözüldü GTA 5 Alt Tab yapınca input lag oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Sizde de oluyor mu? Kısa sürüyor hemen.

NVIDIA Denetim Masası'nda V-Sync veya G-Sync ayarlarını kontrol edin. V-Sync, ekran yırtılmasını azaltabilir ama bazı durumlarda input lag artırabilir.
Güç yönetimi ayarlarını kontrol edin ve "yüksek performans" moduna getirin.
Oyununuzu tam ekran modunda çalıştırmayı deneyin.
Grafik ayarlarını optimize edin. Yüksek ayarlar veya antialiasing gibi özellikler bazen bu tür sorunlara yol açabilir.
Sizde de oluyor mu? Kısa sürüyor hemen.

NVIDIA Denetim Masası'nda V-Sync veya G-Sync ayarlarını kontrol edin. V-Sync, ekran yırtılmasını azaltabilir ama bazı durumlarda input lag artırabilir.
Grafik ayarlarını optimize edin. Yüksek ayarlar veya antialiasing gibi özellikler bazen bu tür sorunlara yol açabilir.

Çözüm

V-Sync açık değil window borderless olması lazım şimdi dediklerini uygulayacağım.

V-Sync açık değil window borderless olması lazım şimdi dediklerini uygulayacağım.

Hocam Fullscreen'e aldım düzeldi.

Çözüldü atarsanız sevinirim.
hocam düzelmiştide geri başladı kusura bakmayın

Çözüldü atarsanız sevinirim.

Hocam bir şey sormak istiyorum.

1722446344408.png

Gerçekten Steam'den indirdim yani korsan değil ama keylogger olunca bildiğim kadarıyyla klavyede biraz lag oluyordu emin değilim ama GTA 5 de oluyor bir tek RDR 2dede oluyordu Rockstar'dan kaynaklı diyebilir miyiz virüs yoktur herhalde?

Son düzenleme:
Hocam düzelmiştide geri başladı kusura bakmayın.

Hocam bir şey sormak istiyorum.

Eki Görüntüle 2269776

Gerçekten Steam'den indirdim yani korsan değil ama keylogger olunca bildiğim kadarıyyla klavyede biraz lag oluyordu emin değilim ama GTA 5 de oluyor bir tek RDR 2dede oluyordu Rockstar'dan kaynaklı diyebilir miyiz virüs yoktur herhalde?

Bir sistem taraması yapın hocam.

Hocam bayağı yaptım Malwarebytes ve Kaspersky Plus'la bu hafta en az 20-30 defa yapmışımdır hiç linklere tıklamam sitelere girmem öyle rastgele şeyleri indirmem çok dikkat ederim yani korsan indirmeyi bırakın sitesine bile girmemişimdir. İmkanı olabilir mi?

İnternette baktığımda bayağı bir kişinin bu sorunu yaşadığını gördüm sanırım GTA 5 ile alakalı zaten son zamanlarda RDR 2 dede oluyordu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı