Aşağıdaki video da ki adımları tek tek uygula aynısını yap güç fişini çıkar GTAV.exe nin RAM kullanımı 30MB-60MB arasında fişi tekrar tak oyun açılır ve GPU-Z de harici ekran kartının sensör oranları aktif olursa başardın demektir, eğer olmazsa tekrar dene oyun video da ki gibi açılana kadar.
Video anlatım Muhammet Balacan adlı arkadaşa aittir, Kendisine Video sunu beğenerek destek olabilirsiniz.
NOT: Amaç Oyunu İntel HD Graphics ile açmak, yani Oyun açılmadan 1 saniye hatta bilgisayarın hızına göre saliseler bile olabilir şahsen ben 2-3 saat uğraştım anca açabildimverdiğim paraya yazık bundan sonra Türkçe olmadığı sürece oyuna para harcamıyacağım.
Sorunu çözdüm galiba.Galiba dememdeki sebep çok şey denedim ama 2 gündür sorun yok.
support.amd.com: Download Drivers burdan işletim sisteminizi seçip bit belirledikten sonra,[Latest Beta Driver - 15.4 Beta] Driver'ı indirdiğiniz zaman sorun çözülüyor.[En azından 2 gündür sorunum yok.]
GPU-Z'de baktım çalışıyor ama driver beta geçtikten sonra sorun falan kalmadı keyfim yolundaGPU-Z ile kontrol edersen eğer çözüp çözemediğini anlarsın ilk baştan bende öyle sanmıştım fakat AMD ekran kartının uyuduğunu görünce moralim bozuldu.![]()
GPU-Z'de baktım çalışıyor ama driver beta geçtikten sonra sorun falan kalmadı keyfim yolunda![]()
tamamda bende bu sorunla karşılaşanlar için dedim.Geçişli grafik sorunu değil ama senin sorunun, burada yakınanların sorunu laptop geçişli grafik sorunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.