Çözüldü GTA 5 "an internal System error accured DXError.log ve DirectX.log" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yunusgl14

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı 2 gün önce aldım. GTA 5 ses probleminden dolayı DirectX11 kurmaya çalışıyorum ancak "an internal System error accured DXError.log ve DirectX.log" hatasını alıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamamdır, bu yeni log.

C:\Windows\system32\xactengine2_7.dll C:\Windows\SysWOW64\xactengine2_7.dll

Şu ikisini silip yeniden deneyin. Olmazsa yeni logu atın.
Tamamdır, bu yeni log.

Çözüm
Tamamdır, bu yeni log.

Galiba kurulum tamam. Az önce Gta 5 girdim ama ses halen yok :(

Galiba kurulum tamam. Az önce Gta 5 girdim ama ses halen yok :(
Bundan önce kurulum başarıyla tamamlandı mesajını aldım onu da söyleyeyim

Dosya Ekleri

• ekran.png
    ekran.png
    53,7 KB · Görüntüleme: 31
Evet, DirectX kurulumunda yaşadığınız sorun çözülmüş. Sizin şansınıza çabuk oldu bu, şanssızlığınız ise asıl sorununuzun çözülmemesi galiba.

Ses gelmemesi konusunda ise bilgim yok maalesef. Özellikle bu sorun için ayrı bir konu açmanız daha doğru olur. Hem bu konu başlığıyla alakasız hem de yeni konuya bu sorunla ilgili bilgisi olanların gelme ihtimali daha yüksek olur.

Evet, DirectX kurulumunda yaşadığınız sorun çözülmüş. Sizin şansınıza çabuk oldu bu, şanssızlığınız ise asıl sorununuzun çözülmemesi galiba.

Ses gelmemesi konusunda ise bilgim yok maalesef. Özellikle bu sorun için ayrı bir konu açmanız daha doğru olur. Hem bu konu başlığıyla alakasız hem de yeni konuya bu sorunla ilgili bilgisi olanların gelme ihtimali daha yüksek olur.
Şimdi bi yeniden başlattım ses sorunu çözüldü ne kadar teşekkür etsem azdır ilginiz için çok minnettarım iyi geceler :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı