GTA 5 araba sürerken FPS düşme sorunu

mustafacandan

Hectopat
Merhabalar arkadaşlar benim bir sorunum var sorun şu GTA 5 pcim kaldırıyor fakat arabaya binip tam sürmeye başlıyorum efsane bir şekilde kasmaya başlıyor ne yapmalıyım video Memory sırf bunun için 888MB'ye kadar düşürdüm. Fakat kasma hal devam ediyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20200516_123911.jpg
    IMG_20200516_123911.jpg
    425,6 KB · Görüntüleme: 262
Son düzenleyen: Moderatör:
Ram değerin kesinlikle yetersiz dar boğaz oluyor.Ram'i 8 yaparsanız bir nebze olsun sorunu çözersiniz.
tamamdır teşşekürler hepinize cevaplarınız için peki benimki dizüstü bu dediklerinizi ssd yi falan yapabilrimiyim bu dizüstüne
oyunun kurulu olduğu cihaz ( HDD vs. ) çok yavaşlamış olabilir. Araba ile hızlıca giderken Texture gibi şeyleri yüklemek için zaman yetmiyordur o yüzden drop yiyorsundur. CrystalDiskMark indirip hız testi yapar mısın?

Dosya Ekleri

• IMG_20200516_133339.jpg
    IMG_20200516_133339.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
tamamdır teşşekürler hepinize cevaplarınız için peki benimki dizüstü bu dediklerinizi ssd yi falan yapabilrimiyim bu dizüstüne

Bir HDD için normal sonuçlar. Ama 94 GB bir oyun için çok yavaş. Arkaplanda program açık bırakmayın. HDD tüm gücünü oyuna versin.

denedim fakat hiçbirşey fark etmedi dediğim gibi bana lütfen uygun fiyatlı ssd ve ram tavsiyesinde bulunun
RAM senin sistemine bağlı. Eğer sistemin üzerinde bulunan RAM neyse onu alacaksın. Konu açmanı öneririm. SSD olarak Samsung 860 Evo öneriyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı