Arkadaslar ılk aldıgımda GTA'yı en yuksek ayalarda kasmadan oynuyordum. Ama zaman gectıkce araba kullanırken FPS dusuklugu oluyor. Sadece araba surerken oluyor. Sebebı nedır?
Arkadaslar ılk aldıgımda GTA'yı en yuksek ayalarda kasmadan oynuyordum. Ama zaman gectıkce araba kullanırken FPS dusuklugu oluyor. Sadece araba surerken oluyor. Sebebı nedır? RAM'ım 8 GB.
Yüksek performanslı bir sistem kullanıyorum. Aynı sorun bende de mevcut. Sizin sisteminizle alakalı değil. Bu şikayeti yaşayan çok oyuncu var fakat tam sorunu kimse çözemiyor yıllardır.
Yüksek performanslı bir sistem kullanıyorum. Aynı sorun bende de mevcut. Sizin sisteminizle alakalı değil. Bu şikayeti yaşayan çok oyuncu var fakat tam sorunu kimse çözemiyor yıllardır.
Yazdığımı iyi okumadınız sanıyorum. Arkadaş 8 GB Ram olan bir sistem kullanıyor. Bende 16 GB olan bir sistem mevcut. İkimizde de aynı problem var. Dolayısıyla sisteme endeksli bir problem değil. Sistemi düşük ve yüksek olan binlerce kullanıcı bu konu ile ilgili başlık açtı. Okuduğunuzu iyi idrak edin.
Yazdığımı iyi okumadınız sanıyorum. Arkadaş 8 GB Ram olan bir sistem kullanıyor. Bende 16 GB olan bir sistem mevcut. İkimizde de aynı problem var. Dolayısıyla sisteme endeksli bir problem değil. Sistemi düşük ve yüksek olan binlerce kullanıcı bu konu ile ilgili başlık açtı. Okuduğunuzu iyi idrak edin.
İşlemci hızınız kaplamaları işlemeye yetişemiyor olabilir.
Kullandığınız disk yavaş kalıyor olabilir.
8GB Bellek her ne kadar yeterli gibi görünse de arka planda açık bıraktığınız uygulamalara ve servislere göre yetersiz gelebilir. Tamamen sizin kullanım senaryonuza bağlı.
Ekran kartınızın gereğinden fazla doku paketi yüklemesi yapılması durumunda RAM belleğinizi paylaşımlı olarak kullanır. Eğer RAM belleğinizde yetersiz gelirse SWAP alanını kullanır bu durumdan dolayı sorun yaşıyor olabilme ihtimaliniz de var.