GTA 5 arcade mi simulasyon mu?

TheDoctorBW

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, arkadasimla tartismaya girdim. Kendisi GTA 5'in cok gercekci oldugunu ve arcade olmadigini savunuyor, ben de bir turlu laf anlatamiyorum. Kendisi RDR 2'yle arasinda fark yokmus gibi davraniyor. Kendisine guzel yorumlarla aciklayabilir misiniz?

Uzun uzun anlatamam ama araba sürüş hissiyatı bile GTA 5'in arcade olduğunu anlatmaya yeter. Gerçek simülasyon araba oyununda araba hiç sarsılmadan kalkmaz ve 200 ile dönüşe girdiğinizde araba kayar, ama GTA 5'te durum böyle değil. GTA 4'te böyleydi.

J-RPG 😂

maxresdefault.jpg

Simülasyon bence. Bir suçlunun karakterini canlandırdığımız bir simülasyon serisi.
Bir suçlunun karakterini falan canlandırmıyoruz, gerçek hayatta suçlular böyle mi sence? Gerçekçi bir hikaye yok en başta zaten. GTA 4 ile karşılaştırırsanız anlarsınız. GTA 4 bile tam olarak simülasyon değil, *realism* üstüne kuruluyor sadece.

Bir suçlunun karakterini falan canlandırmıyoruz, gerçek hayatta suçlular böyle mi sence? Gerçekçi bir hikaye yok en başta zaten. GTA 4 ile karşılaştırırsanız anlarsınız. GTA 4 bile tam olarak simülasyon değil, *realism* üstüne kuruluyor sadece.
Hocam o da doğru. Arcade'e daha yakın dediklerinize bakarsak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı