GTA 5 ban yer miyim?

İşletim sistemi
Diğer

217146

Hectopat
Makaleler
7
Arkadaşlar daha demin Vortex Cloud Gaming üzerinden GTA 5 oynuyordum. Oyunda takılırken birden polis kıyafetli bir erkek ve normal kıyafetli kadın geldi. İlk basta haritada beyaz gözükmedikleri icin NPC sandım. Ardından kadın olan arabama bindi ve inmedi sonra arabadan inip gezerken gökyüzünden aşağıya bildiğin para atıyorlardı şu market soyduğumuzda poşetle gelen şekilde. Ben istemesemde bu paralar benim üstüme düştü. Videosunu eklerim zaten, merak ettiğim bu durumda ben ban yer miyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Para sırf üzerinize düştü diye ban yemezsiniz, en fazla paranız geri alınır, ama asıl şaşırtıcı olan, oyunu emulatör'den oynamanız.

Bir şey olmaz geçen bir tanesi tüm silahları ve mermileri verip bir kafese sıkıştırmıştı bizi, bildiğin kafes dövüşü yaptırdı bize.

Emülatör değil dostum, aynı Geforce Now gibi bir platform uzaktaki bir bilgisayara baglaniyorsun ve oynuyorsun.

Aynen ama bu biraz daha farklı bunda senin bilgisayarın yok şirketin bilgisayarından oynuyorsun.
Zamanında ben de yaşadım bunu, ne para geri alındı ne de ban yedim.

Ona ben de bayağı şaşırdım.
Şuan kontrol ettim ban yememişim keşke bütün paraları alsaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…