GTA 5 bir daha ne zaman bedava olur?

GTA 5'in satışları düşmez hala satmaya devam ediyor 185 milyonu geçmişti.
Bence bir daha GTA 5 bedava vermezler diye düşünüyorum.

Steam'den bedava artık verilmiyor
Epic Games GTA 6 cıktıktan 1-2 yıl sonra verilir diye öngörüyorum.
GTA 5'in Online'si düşmeden verilmesi cok zor.

İndirimlerde düşüyordu.
Epic Games GTA 6 cıktıktan 1-2 yıl sonra verilir diye öngörüyorum.
GTA 5 GTA 6 çıkınca mı verecek.

Bence bedava alanlar farklı sessionda oynayacak çünkü bedava hesaplardan önce neredeyse hiç hileci yoktu şimdi oyuna girince havaya uçuyorum.

Bedava olan oyunu bir arkadaşa 100 liraya satmıştım sonra Steam'de indirim kovalayıp 70 liraya aldım.

Verildiği zaman Steam'den Epic Games'e kullanıcı çekilmek isteniyordu, Fortnite'ın dolaylı olarak kitlesini arttırmak için. Babasının hayrına değildi yani o bedava GTA V'ler.

Birazdan birisi çıkıp size ücretsiz Epic Games hesabı verir bence, zamanında stok yapanlar vardı forumda da veren birkaç kişi görmüştüm. Umarım birisi verir.

Küçükken aynı şekilde fffemre diye iyi birisi hesabını paylaşmıştı bana. Ben GTA 5 oynamıyorum sen hesabımda oynayabilirsin diye.

Sonrasında bir daha ulaşamadım kendisine. Hesap hala duruyor fakat oynamıyorum kendime satın aldım oyunu.

İndirimlerde düşüyordu.

GTA 5 GTA 6 çıkınca mı verecek.

Bence bedava alanlar farklı sessionda oynayacak çünkü bedava hesaplardan önce neredeyse hiç hileci yoktu şimdi oyuna girince havaya uçuyorum.

Öyle olacagını düşünüyorum dedim.
GTA 5 Online kitlesi bitmez GTA 6 ya sistemi yetmeyen GTA 5 Online'ya girer
GTA 5 kitlesi azaldıgında ve Online'de az kisi oldugundan dolayı eglence vermese belki verilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…