GTA 5 bir daha ne zaman bedava olur?

Ben yılbaşında Epic bedava verebilir diye düşünüyorum. GTA 6'nın duyurulmasına yaklaşıyor olacağımız için GTA 5'in satışları düşebilir. Buradan ortaya çıkacak açığı Epic'le yapılacak sözleşmeye artı olarak Online gelirlerinin de artmasını ön görerek kapatmayı planlamaları gayet mantıklı olabilir. Tabii sadece bir tahmin.
GTA 5'in satışları düşmez hala satmaya devam ediyor 185 milyonu geçmişti.
Bence bir daha GTA 5 bedava vermezler diye düşünüyorum.
 
Merhaba. Ben küçükken 2016 2017 seneleri internet kafeye gidip GTA 5 oynuyordum şimdi PC aldım ve GTA 5 almak istiyorum fakat bir oyuna 800 TL para mı verilir bir şey bir şey.

Bedava bir yer var mı ya da yakın tarihte bedava olacak Steam, Epic Games gibi platformlarda?
İndirimlerde düşüyordu.
Epic Games GTA 6 cıktıktan 1-2 yıl sonra verilir diye öngörüyorum.
GTA 5 GTA 6 çıkınca mı verecek.

Bence bedava alanlar farklı sessionda oynayacak çünkü bedava hesaplardan önce neredeyse hiç hileci yoktu şimdi oyuna girince havaya uçuyorum.
 
Verildiği zaman Steam'den Epic Games'e kullanıcı çekilmek isteniyordu, Fortnite'ın dolaylı olarak kitlesini arttırmak için. Babasının hayrına değildi yani o bedava GTA V'ler.
 
Birazdan birisi çıkıp size ücretsiz Epic Games hesabı verir bence, zamanında stok yapanlar vardı forumda da veren birkaç kişi görmüştüm. Umarım birisi verir.

Küçükken aynı şekilde fffemre diye iyi birisi hesabını paylaşmıştı bana. Ben GTA 5 oynamıyorum sen hesabımda oynayabilirsin diye.

Sonrasında bir daha ulaşamadım kendisine. Hesap hala duruyor fakat oynamıyorum kendime satın aldım oyunu.
 
İndirimlerde düşüyordu.

GTA 5 GTA 6 çıkınca mı verecek.

Bence bedava alanlar farklı sessionda oynayacak çünkü bedava hesaplardan önce neredeyse hiç hileci yoktu şimdi oyuna girince havaya uçuyorum.

Öyle olacagını düşünüyorum dedim.
GTA 5 Online kitlesi bitmez GTA 6 ya sistemi yetmeyen GTA 5 Online'ya girer
GTA 5 kitlesi azaldıgında ve Online'de az kisi oldugundan dolayı eglence vermese belki verilebilir.
 

Geri
Yukarı