GTA 5 Boyut Sorunu

ben iskender

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim sorum Epic Games'te bügün ücretsiz verilmeye başlanan GTA 5'ten bende aldım ama indirdiğimde 94 GB'idi Premium Edition bu normal mi?

Premium Edition farkı ne oluyor tam olarak? Ben de aldım fakat indiremiyorum, siyah ekranda kalıyor öyle sunucu sorunlarından dolayı. Premium Edition hakkında bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Premium Edition farkı ne oluyor tam olarak? Ben de aldım fakat indiremiyorum, siyah ekranda kalıyor öyle sunucu sorunlarından dolayı. Premium Edition hakkında bilgilendirebilirseniz sevinirim.

"Grand theft Auto v: Premium Online Edition, oyunculara ana oyunla birlikte criminal Enterprise başlangıç paketini de sunuyor. Bu paket ile silah, mülk, araç gibi ürünlere ek olarak 10 milyon dolar oyun içi ve 1 milyon dolar Online paranın sahibi de oluyorsun"
Yani çok önemli değil.

"Grand theft Auto v: Premium Online Edition, oyunculara ana oyunla birlikte criminal Enterprise başlangıç paketini de sunuyor. Bu paket ile silah, mülk, araç gibi ürünlere ek olarak 10 milyon dolar oyun içi ve 1 milyon dolar Online paranın sahibi de oluyorsun"
Yani çok önemli değil.

Anladım. Peki, bu indirme problemini siz de yaşadınız mı? İndire basınca ekran siyah oluyor ve yanıt vermemeye geçiyor program.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı