Merhaba, arkadaşım adına yazıyorum, Windows 10 kullanıyor kendisi. Sistemi de GTA 5 için yeterli, çünkü bir-iki haftadır oynuyoruz. Dün oyundan çıktıktan sonra (alt+F4 çekerek çıktı, bir önemi olduğunu sanmıyorum ama söylemek istedim) bugün oyuna giremedi. Girmeye çalıştığında;
"Bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor. Bilgisayarınıza uygun bir sürüm bulmak için yazılım yayıncısıyla iletişim kurun." şeklinde bir hata veriyor. İnternette çözümler gördük, birkaç tanesini denedik ama sorun çözülmedi. Sabah da silip indirmişti, hala hata geçmedi. Kısayola tıklayıp girmesini önermiştim, bu sefer de "desteklenmeyen 16 Bit uygulama" hatası çıktı ki bildiğimiz gibi GTA 5'in 16 Bit olduğunu düşünmüyorum.
Not: Diğer bazı oyunlarda denedi, hepsi açıldı. Sorun sadece GTA 5'te.
Not 2: Bu desteklenmeyen 16 Bit uygulama hatasında "\??\D:\Launcher\RockstarService.exe programı veya özelliği 64 Bit Windows sürümleriyle uyumsuz olduğundan başlatılamıyor veya çalıştırılamıyor. Lütfen, 64 Bit Windows uyumlu bir sürümü olup olmadığını öğrenmek için yazılım satıcısına başvurun." yazıyor.