GTA 5 çalışmayı durdurdu sorunu

Oyun sürümünüz güncel, PSU yüzünden güç kesintisi de olmuyor gibi görünüyor. Sıcaklıklar da gayet normal. Steam üzerinden alınan oyunlarda oyunun ihtiyacı olan yardımcı programlar zaten otomatik yükleniyor ilk açılışta. Sürücüler güncel, Windows'unuz dahil. Anormal birşey görünmüyor bir de @Recep Baltaş 'tan yardım isteyelim.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum Emirhan. Bende de driver güncelledikten sonra başladı. Çok sinir bozucu bir durum. Her şey baktım hiçbirşeyde sorun yok ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de var. Çok sık olmasa da oluyor. Ekran kartım Gtx 970. Oyun güncel. Sürücüler güncel. Sıcaklıklar normal.

Merhaba arkadaşlar. Konuyu bugun açmıştım. Recep abi vermiş olduğun yanıt pek olumlu olmadı. İşlemci türümü sormuşsun ben tam sorunu buraya yazayım. İşletim sistem win 8.1, işlemci türü i7 4770 3.4 GHz. Ekran kartı GT 640 4 GB 64 Bit. GTA 5 driver güncellemedigim zaman kasma sorunu oluyordu, ani FPS düşüşleri. Sonra birisi driver güncelle dedi. Güncelledim kasma sorunu gitti ama durduruldu hatası almaya başladım. 10dk 20dk 30dk bazen 2 saat arayla bu hata karşıma geliyor. Olay görüntüleyicisinde hiçbir sorun yok ekran kartı saglam calısıyor. Bu sorun cözmek icin GTA 5 silip tekrar dowland etmem lazım mı başka bir yolu var mıdır ?

Bilgisayarım: Asus İntel Core i7 4770 3.4 Ghz 8 Gb Ddr3 2 Tb Hdd 4Gb Nvidia Gt640 Win8.1 - Vatan Bilgisayar

Konu açtım tam net cevab bekliyorum. Ben de o cevaba göre haraket edecegim. Olmazsa yeni ekran kartı alacağım ve oyunu silip tekrar yükleyecegim. Çok sinir bozucu bir durum işallah müjdeli bir cevap alırım :üzgün:

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben Emirhan şuan arkadaşımın hesabındayım sorunu çözdüm oyunun ön belleğinin bütünlüğünü kontrol ettim 1 gb eksik dosya buldu oyun düzeldi oyunu yeni indirmeme rağmen eksik dosya varmış şimdi düzeldi isterseniniz nası yapıldığının fotosunu atabilirim .

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı