değişiyor ben oynarken bronze alan kişiyi gördüğün anda kesiyorduk sonra sağ alttaki transaction loading yazısına dönüştü en son kasarken transaction yazısı gelince kesiyordum ama baya bi nerflediler cayo pericoyu tek başıma altın odalarına falanda girebiliyordum basitçe hepsi kalktıydı zorlaştırmışlardır ama o para gelmeme bendede oluyordu olma nedenide yanlış yerde kestiğim için oluyorduhayır hocam bi tık erken kesme gibi bi durum yok. ilk yaptığımda nasıl yapıyorsam o şekil yapmaya devam edıyorum. o zaman aralıgını tutturmakta ustalaştım fakat dediğim gibi bazen çalışıyor bazen çalışmıyor solo yaparken
Değişiyor ben oynarken Bronze alan kişiyi gördüğün anda kesiyorduk sonra sağ alttaki transaction loading yazısına dönüştü en son kasarken transaction yazısı gelince kesiyordum ama bayağı bir nerflediler cayo pericoyu tek başıma altın odalarına falan da girebiliyordum basitçe hepsi kalktıydı zorlaştırmışlardır ama o para gelmeme bende de oluyordu olma nedeni de yanlış yerde kestiğim için oluyordu
Solo kapı glitchlerini ben de bayağı denedim bir ara northgate ve başladığımız yere yakın olan kısımdaki kapılar glitchle çalışıyordu şu an onlar da fixlendi sanırım. Daha ne istiyorlar anlamıyorum uçakla haritanın bir ucundan diğer ucuna gidip 18 farklı yere mal dağıtıyoruz peşimize helikopterler takılıyor en ufak hatada görev iptal bunun karşılığı 300-500k uğraşmaya değmez bir dövme yaptırsan zaten 60-70k. Sabah akşam Supply alıp bekleyip bunkerdan oradan buradan satış yapıp Cayo'da 10 dakikada yaptığımızı 5-6 saatte yapmamızı istiyorlar. Para basayım desen 10 milyon RS Home'da 250 TL olarak gözüküyor, bastıgında Steam açılıyor 20 dolar diyor.
heist editörü biz de düşünüyoruz arkadaş kullanmış zamanında bi sorun yaşamamış da bu aralar biraz fazla üzerine düşüyorlar galiba hilelerin vs. sence şuan kullansam çok belli etmeden bi sorun yaşar myıımVallahi ben 2022 de şu an kullandığım hesabı açmıştım 23'ün yazına kadar full emeğimle kastım 100 200M arası hatta nisan zamanı 1 hafta tatilde 12 13 saat GTA Online oynadığımı hatırlarım cayo pericoyu 3 4 dk da bitiriyordum kendi kendime speedrun yapıyordum sıkıntıdan sonra arkadaş heist editörden 1 gecede 200M bastı ve ban yemediğini gördükten sonra tamamen mod menüye geçmiştim piyasadaki çoğu mod menüyü ve dolu scripti kullandım onunla beraber bir 200 300M daha basmışımdır bende ban yemedim süreklide sunucudaki sıkıntılı tipleri zorbalardım mod menüyle belli ederek oynardım ban yemedim sonra da sıkıldım bıraktım şu an mod menüsüz oynuyorum zaten param var her araba var diye sadece vs atmaya giriyorum bir de yeni DLC gelince.
Heist editörü biz de düşünüyoruz arkadaş kullanmış zamanında bir sorun yaşamamış da bu aralar biraz fazla üzerine düşüyorlar galiba hilelerin vs. sence şu an kullansam çok belli etmeden bir sorun yaşar myıım.
hiç indirmedim denemedim ytdekilerin de bunu yaptıgını bildigim icin ne discodlarına girdim ne de linklerine bastım battleye'ın da hile geçireceğini sanmıyorumHeist editör ve kiddions tamamen durdu şu an kullansanız hem çalışmaz hem de daha hızlı ban yersiniz unknowcheatsde paylaşıyordu bu iki mod menünün geliştiricileri her güncellemeden sonra 2 3 hafta veya 1 1.5 ay falan indirmeye kapatıyorlar yeni sürümü çıkarınca forumda paylaşıyorlardı en son gelen easyanticheatten sonra ikisi de bıraktı belki tekrar yaparlar ama şu anlık kullanamazsın YouTube'dan gördüklerinde bu adamdan alıp kendileri rara ekliyorlar sonra reklamlı linkle paylaşıyorlar veya discordlarına atıyorlar üye çekmek için girip indirdiğinde zaten görürsün unknocheats yazar ve başlatmadan önce bu yazılım ücretsiz bir şekilde paylaşılıyor eğer para vererek veya farklı yerlerden indirdiyseniz gerçeği değil diye uyarı çıkıyor heist editörde kısaca şu an ücretsiz mod menüler yok boşuna arama yim menu var oda çok uğraştırıcı.
Hiç indirmedim denemedim ytdekilerin de bunu yaptıgını bildigim icin ne discodlarına girdim ne de linklerine bastım BattlEye'ın da hile geçireceğini sanmıyorum.
valla hocam bütün mahzen kapısı glitchlerini denedim quicksnapmaticli olanı da denedim saatlerce değil günlerce uğraştım olmadı. diğer kapılar da aynı şekilde. tek çalışan kapı glitchi merdivenden atlayıp first personda bakış açısını bozup girebiliyoduk onu da 1-2 kere yaptım sonrasında çalışmadı. artık fixlediler mi ben mi beceriksizim bilemiyorum. bu aralar çok giremiyorum zaten hevesim kaçmıştı ama oynayamadıgım icin baya oynayasım var suan isleri halledeyim piyasaya donus yapıcam bikac gun icinde. bi panther gelse de duo yapsak glitchle hiç fena olmaz aslındaArkadaşlar cayoda kapı glichlerink hâlâ yapabilirsin oraya geleceğim ama hileden bahsediyorsaniz dün birdünya modcu geldim battleye'dan sinea bitti saniyodum, 2 gün önce arkadaş dediğinde onemsememistim ama cidden şuan mod kaynıyor hemde farklı sunucularda da var. Ve modun herşeyimi kullanabiliyolsr ama para dagitmakra temkinliler onu yapar oek yok bazisi korkup daha az kullaniyor belli oluyorama çoğu da yardiriyo uça kaça isinlanarak havada rengaren renk degistirio heryere araclar spamlatarak heryere sıkıyor, yada dostane oynuyor. Bi kaos var ama eskisi kadar değil daha iyi. Glichlere dönersek, ben oyunda 2 aylığım ama 99 lwl oldum cayoda bende yanlis hatirlamiyosam 4küsüratlı dk ye düşürmüştüm ama şuanki gibi tek kille oynasam daha iyi düşerdi muhtemelen. Kapılara gelince, west door sağdaki falan bayağı zor, calisiyo.soldaki de. Mahzense kutularla yapiyolarmis fixlenmis şekli değişmiş. Ama bunlarin onemi yok. Orjinal yöntemle girdiğim tek kapı çıkışa yakin ilan ismini unuttum şuan ama ödül odasinin bitişiğindeki. Diğerleri için kamera glich var isterseniz bakın ve düzgün anlatanı bulun. Direk çalışıyor, başka bişey denk getirmeye gerek yok bir kez alışınca da en kolay. Replay glichi panterfen beri düzgün yapamiyorum ama kapı glictchleri sorunsuz çalışıyor. Aslında anlatabilirim ama videodan görseniz daha iyi. Temelde "elinizi boş bırakıp" silah tutmazken herhangibir pervaza gidip q ile siper alıyoruz. Amacımız belirli 2 lokasyon biri başlangıç diğeri bitiş noktası. Bu islemde isinlaniyoruz ve lokasyonlar nereye isinlanacagimizi belirliyor. Ayrıca kamerayi kullanicaz ve hızlı açmamız lazım oyüzden oyun içinde telefonun ayarlar menusunden quick snapmatici acmak lazım. Actiysaniz 2 tıkla kamera gelcek. 1. Konumdaki (otunda deneyin, gideceğiniz özel bi hedef konum yoksa her yerde yapabilirsiniz sadece sonunda nereye varacaginiz değişir) 1konumra bi pencere pervazına çömelin. Comelirken basıp kamera acıcaz normalde acikir ama comeliyoeuz diye axilsiktan sonra otomatik kapanicak. Ardından karakter telefonunu kapatio cebine koyarken, ona bu noktada yarim/bir/birbucuk nekadar sürerse as süre verip ardından devam ediyoruz2. Hareket ayağa kalkip kamera açmak. Ama pervazın üstünden atlayacak şekilde ayağa kalkmak. (S+space/veya w+space + ) Ayaktayız kamera açık bekleyebiliriz istedigimiz kadar. Kamera acmasak 2 saniye karakter bekletip pervazdan atlayacakti. "Korkuluk buarada pervaz dedigim, yeni uyandım kafam karışmış" kamerayla gidecegimiz yere bakip bu saatten sonra telefonu kapamadan sadece kamerayi kapatip, karakter telefonu cebine tam oturtmadan kamera aça aça gideceğimiz yere gidiyoruz. Varınca sadece kamera kapatıp bekliyoruz. Telefon kapatmadan. Sadece kamera kapatıp. Alin bunu sağdan sola 1 metre yer degistirip deneyin isinlandiginizi görürsünüz. Bi korkuluga Q , bekle space+w kapat ve yürü, 2 saniyeye isinlanirsin.
Neyse gencolar oyun moyun fazla kaptirmayalim haber açın güzel haberler var
PANTHER GELİRSE glicth yapmaya korkarım o parther gitmesin diye XD Valla buarada hepsi çalışıyo aslında detaylara şükür biraz hakimim, aynı şekilde hayat koşturmacası,oyunun sıkıcılaşması falan bende azalttım ama yine devam ediyorum haftanın ilk günleri girmiyorum. Yazalı çok olmamış, buralardaysan girebiliriz oyun içinde gösteririm aslında önemli noktalara alıştıktan sonra kolay. Buarada panther, yıl içi etkinlik harici gelmiyor diye biliyorum yanılmıyorsam.valla hocam bütün mahzen kapısı glitchlerini denedim quicksnapmaticli olanı da denedim saatlerce değil günlerce uğraştım olmadı. diğer kapılar da aynı şekilde. tek çalışan kapı glitchi merdivenden atlayıp first personda bakış açısını bozup girebiliyoduk onu da 1-2 kere yaptım sonrasında çalışmadı. artık fixlediler mi ben mi beceriksizim bilemiyorum. bu aralar çok giremiyorum zaten hevesim kaçmıştı ama oynayamadıgım icin baya oynayasım var suan isleri halledeyim piyasaya donus yapıcam bikac gun icinde. bi panther gelse de duo yapsak glitchle hiç fena olmaz aslında